در گزارش زیر طرز تهیه یک پاستای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاستا یکی از غذا‌های محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان و مردم جهان است. در این گزارش سعی کرده ایم دستور پخت یک نوع پاستا را آموزش دهیم. در پخت این پاستا از پنیر و سیر به صورت سوخاری استفاده شده است.

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری + طرز تهیه

همانطور که می‌دانید سیر به صورت خام دارای بوی نامطبوعی می‌باشد به همین دلیل در طبخ پاستا به صورت سوخاری از آن استفاده شده است. سیر یک ماده پرخاصیتاست که نمی‌توان از آن صرفه نظر کرد. اگر سیر را تفت دهید و یا به صورت سوخاری استفاده کنید بوی نامطبوع آن از بین می‌رود، ولی بیشتر خاصیت خود را حفظ می‌کند. در نتیجه اگر می‌خواهید در غذا‌های خود از سیر استفاده کنید و بوی نامطبوع سیر همراه آن نباشد می‌توانید از این روش استفاده کنید. استفاده کردن سیر به صورت سوخاری خیلی بهتر از مصرف نکردن آن است. پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری دارای طعمی عالی و خوشمزه است که با یکبار درست کردن و مصرف آن دوباره آن را درست می‌کنید.

اگر شما نیز از خوردن پاستا‌های تکراری خسته شده اید می‌توانید این پاستا را امتحان کنید و از طعم آن در کنار خانواده خود لذت ببرید. این غذا را می‌توانید به عنوان یک وعده کامل نهار و یا شام استفاده کنید. برای تهیه این غذا به یک سری مواد غذایی احتیاج دارید که تهیه تمام آن‌ها راحت و در دسترس می‌باشد. شاید در نگاه اول تعداد مواد اولیه آن زیاد باشد، ولی همین امر باعث ایجاد طعمی جدید در پاستا شده است..

مواد لازم

مواد لازم برای خرده نان‌های رویه:
کره: ۴ قاشق غذاخوری
خرده نان: ۲ فنجان
ساقه پیازچه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پاستا و سس:
سیر: ۱ بوته
روغن زیتون: به مقدار لازم
پاستا: ۴۵۰ گرم
کره: ۸ قاشق غذاخوری
آرد: ۶ قاشق غذاخوری
شیر: ۵ فنجان
پنیر چدار رنده شده: یک و نیم فنجان
پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان
پودر خردل: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

مراحل پخت

برای تهیه خرده نان‌های رویه:
پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت ۱-۲ دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس آن‌ها را کنار بگذارید.

تهیه پاستا و سس:

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

بوته سیر را شسته و خشک کنید. (بوته باید کامل باشد).

یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.

بعد از پخت با فشار دست از قسمت پایینی بوته، حبه‌های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن‌ها را پوره کنید.

پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید.

نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.

یک ظرف کم عمق به اندازه‌ی ۳۲ * ۲۲ سانتی را با کره چرب کنید.

کره را روی حرارت ذوب کرده و آرد را با کره تفت دهید.

سپس سیر له شده را به آن اضافه نموده و مخلوط نمایید.

حدود ۱تا ۳ دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود.

شیر را به آرد اضافه نموده به مدت ۳ دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید.

سپس پنیر‌ها، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید.

ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید

سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده و خرده نان‌ها را رویش بپاشید

در نهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.