به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املت هندی یکی دیگر از انواع املت است که چه در صبحانه و چه در شام میتواند گزینه خوبی برای خانوداهها باشد. املت از آن دسته غذاهای آسان است که با وجود وقت کم میتواند گزینه بسیار خوبی برای افراد خانواده باشد.
شاید در نگاه اول به نظرتان آید که این غذا بسیار تند است و با ذائقه شما سازگار نیست، ولی برعکس این غذا همانند سایر غذاهای دیگر میزان تندی آن را خودتان مشخص میکنید و در واقع در آن از موادی استفاده نشده است که منجر به تندی بیش از حد آن شود. ولی باز هم کسانی معمولا این املت را تهیه میکنند که از طرفداران غذای تند هستند. یکی از مواد غذایی که در این املت به کار برده میشود فلفل سبز تند است.
مواد لازم
پیاز قرمز: ۱ عدد
گوجه فرنگی انگوری (گیلاسی): ۲ عدد
گشنیز تازه: ۵۰ گرم
فلفل سبز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا: نصف قاشق چایخوری
زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
برگ اسفناج کوچک: پنجاه گرم
لیمو: ۱ هدد
کره: ۱۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا پوست پیاز را کنده و آن را به قطعههای ریز تبدیل کنید.
گوجه فرنگیها را شسته و نصف کنید و بذرهای آن را با قاشق خارج کنید و سپس گوشتش را قطعه قطعه کنید.
ساقه و برگهای گشنیز را به همراه برگ اسفناج بسیار خرد کنید.
فلفل را هم به آنها اضافه کنید.
تخم مرغها را با هم مخلوط کنید و آن را به ترکیب پیاز، گوجه فرنگی، گشنیز، فلفل، زردچوبه، گرام ماسالا، نمک و زیره اضافه کنید.
آب لیموی تازه را به مقداری از برگهای اسفناج اضافه کرده و در کاسهای قرار دهید.
یک قطعه کره را در ظرفی نچسب آب کنید و مخلوط املت را به آن اضافه کنید و سعی کنید آن را زیر و رو کنید. این کار را به مدت دو دقیقه انجام دهید تا همه مواد به صورت یک نواخت در همه جای املت قرار بگیرند.
تقریبا یک دقیقه آن را به حال خود رها کنید، سپس املت را در ظرف سرو خود قرار دهید و روی آن را با اسفناجی که قبلا با آب لیمو طعم دار کرده بودیم بپوشانید.
حال آن را از وسط نصف کنید.
در آخر هم کره باقی مانده رو روی املت هندی بریزید و نوش جان کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/