به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای برقراری درست و صحیح با مادر شوهرتان باید مثل یک زن با تدبیر و آگاه رفتار کنید ما در این مطلب راههای جذب مادرشوهر را برایتان به اشتراک گذاشته ایم.
چشم پوشیدنهایی که ارامش روحی میآورد
با تمام مراقبتهایی که در جهت دلبری کردن از خانواده همسر به وجود میآوریم، باز هم شرایطی پیش میآید که ما در آن شرایط دچار مشکل میشویم. در این شرایط نخست بهتر است مسأله را به روشنی برای خویش باز کنیم. به صورت کاملاً منطقی ببینیم که مشکل اصلی من با آنها در چیست.
آنگاه به جای این که مشکل را تنها از زاویه دید خود ببینیم از نگاه مادرشوهر یا خواهرشوهر به آن بیندیشیم. هم اکنون مسئله را مجدد بررسی میکنیم. ببینیم مسأله چه قدر برایمان مهم است.
گاهی وقتها احتیاج است از بعضی مشکلات و ناراحتیهای عبور کرد. چشم پوشی از خطاهای دیگران، ارامش روحی و ذهنی زیادی را برای ما به ارمغان میآورد. ولی چنانچه مشکل را واقعا جدّی تلقی میکنید بهتر است آنرا با همسرتان در میان گذاشته و راهکارهای مختلفی را برای برطرف کردن آن در نظر بگیرید.
با مادر شوهر ارتباطی سرشار از احترام برقرار کنید
هر چند بسیاری از مادرها به دخترانشان اموزش میدهند که «مادر شوهر هم مانند مادر است»، با کمال احترام من نمیتوانم این مسئله را بپذیرم؛ بنابراین به مراجعینم توصیه میکنم هیچگاه از خاطر نبرند که باید به مادر شوهر بیش از مادر خویش احترام بگذارند.
ممکن است شما یک روز خسته و کسل باشید، چنانچه در چنین حالتی به خانهی مادر خویش بروید، احتمالاً دراز بکشید یا حتی بخوابید، ولی فکر کنید همین رفتار را در خانهی مادر شوهر داشته باشید. موجی از مشکلات به وجود خواهد آمد. بهتر است حریمها را حفظ کنید و بیش از صمیمت به احترام در رابطه اهمیت دهید
متعهد و مسئولیت پذیر باشید
فکر کنید زمانی که مادر خودتان مریض است، چه قدر برای دلجویی از او وقت میگذارید. برای خانواده شوهرتان و به خصوص مادرش هم چنین باشید و عروس خوب و دوست داشتنی باشید. البته در حدی که بعداز ازدواج تعهد شما نسبت به خانواده خودتان کمتر شده، اعتدال را رعایت کنید. یادتان نرود که مادر شوهرتان، عزیزترین فرد زندگی شما یعنی همسرتان را با خون دل پرورش داده است.
قضاوت نکردن از قبل
متأسفانه در بسیاری از خانواده ها، تصویرهای ذهنی، بحثها و صحبتهای اشتباه در خصوص خانواده همسر به ویژه مادرشوهر وجود دارد که از همان کودکی در ذهن دختر و پسرها حک میشود.
این تصورات اشتباه از قبل سبب میشود که پیش از آغاز زندگی مشترک، در خصوص مادرشوهر و خواهرشوهر، قضاوت شتابزدهای صورت گیرد و نتیجه چنین تصوراتی جز فضای کینه و کدورت بین عروس و خانواده شوهر نخواهد بود.
افکار ناکارآمد را دور بریزید
با در نظر گرفتن سه عنصر صمیمیت، دوست داشتن و تعهد، یک ارتباط خوب با مادرشوهرتان برنامه ریزی کنید. فکرهای بد، قدرت تشخیص درست را از شما میگیرد و تصمیم گیری برایتان سخت میشود.
ارتباط صمیمانه داشته باشید
چنانچه خانواده همسرتان به خصوص مادرش این اطمینان را داشته باشد که پسرشان با خانوادهای محترم و صمیمی وصلت کرده است، پیوندهای عاطفی و محبّت در آنان تقویت میشود. ولی چنانچه شما از ابراز محبّت کناره گیری کنید، حس صمیمیت بین شما مخدوش میشود.
بیان خواستهها به صورت غیرمستقیم
قرار نیست با خانوادهها مقابله کنید. پس اگر صحبتی دارید با محبّت تمام آنرا به همسرتان بگویید و اجازه بدهید وی مشکل را حل کند. در برخی موارد هم باید سکوت کنید؛ به عنوان مثال هنگامی که اختلافی بین اعضای خانواده همسرتان رخ داده است.
جملاتی که هیچوقت نباید به مادرشوهر گفت
- هر وقت خواستید بیایید قدمتون رو چشم ماست. همیشه رو کمک ما حساب کنید.
- من نظر شما را نخواستم.
- چرا به پسرت یاد ندادی...
- من خانواده خودم راحت ترم.
- امیدوارم کمد لباس هایتان به من برسد.
- ما خیلی سرمان شلوغ است و وقتی برای دیدن شما نداریم.
- میشود بجای من با دخترت صحبت کنی؟
- فکر نکنید همیشه میتوانید بچهها را ببینید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/