به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد کالباس را میتوان در کنار انواع غذاها استفاده کرد. حتی از این سالاد میتوان به عنوان یک غذای خوشمزه نیز استفاده کرد. کالباس خود به تنهایی دارای طعم عالی و خوشمزهای است اگر شما از آن برای تهیه یک سالاد نیز استفاده کنید به طور حتم طعم بی نظیری خواهد داشت.
شما میتوانید از کالباس برای انواع سالادهای ماکارونی، قارچ و… نیز استفاده کنید .
مواد لازم
سیب زمینی آب پز شده: ۳۵۰ گرم
خیارشور نگینی شده: ۲۵۰ گرم
فلفل سبز نگینی شده: ۱ عدد
نخود سبز: ۱ پیمانه
کنسرو ذرت به دلخواه: ۱ پیمانه
سبزیجات معطر: شوید / مرزه / نعناع: ۳ قاشق غذا خوری
هویج پخته شده: ۰.۲۵ پیمانه
سس مایونز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آبلیمو: به مقدار لازم
کالباس نگینی شده: ۲۰۰ گرم
مراحل پخت
برای تهیه این سالاد ابتدا باید سالاد (مواد اولیه) آن را درست کنید.
برای سالاد سبزیجات معطر، نمک، فلفل و ماست چکیده را باهم مخلوط کنید
سپس مواد نگینی شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.
در آخر در ظرف مخصوص بریزید و با کالباس و گوجه آن را تزئین کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/