مدیرکل اجتماعی استانداری گیلان از اجرای طرح‌های سالمسازی سواحل با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد و گفت:۳۵ طرح سالمسازی دریا و ۶۸ شناگاه در سواحل استان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، رحیم حیدری، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت: طرح‌های سالمسازی سواحل در استان اجرا می شود و رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از جمله موضوعاتی است که باید در طرح‌های سالمسازی مدنظر قرار گیرد.

او با بیان اینکه ۳۵ طرح سالمسازی دریا و ۶۸ شناگاه در سواحل گیلان وجود دارد، افزود:  ۲۸۴ منطقه خطرآفرین در نوار ساحلی استان گیلان شناسایی شده است که باید مردم و گردشگران برای شنا از مناطق امن ساحلی استفاده کنند.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان دارا بودن ۲۸۰ کیلومتر نوار ساحلی را از جمله ویژگی‌های گیلان اعلام کرد و گفت: اگرچه امدادگران، ناجیان غریق، اورژانس، نیروی انتظامی در بسیاری از نقاط خطرآفرین ساحلی استان حضور دارند اما  باید مردم و مسافران از شنا در نقاط ناامن خودداری کنند.

او  با بیان اینکه شناگاه‌ها مانند طرح‌های سالمسازی دریا از امکانات خدماتی، امدادی و تفریحی به شکل کامل برخوردار نیستند ، افزود: مدیریت و رصد مناطق خطرآفرین و شناگاه‌هایی که در نوار ساحلی گیلان قرار دارد به دهیاری‌ها سپرده شده است که زیرنظر بخشداری‌ها و فرمانداری‌ها به رسالت خود فعالیت می‌کنند.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان از ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی توسط وزارت بهداشت و ارسال آن برای تمام استانداری‌های کشور از جمله گیلان در راستای جلوگیری از شیوع کرونا خبر داد و گفت: رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از جمله موضوعاتی است که باید در طرح‌های سالمسازی مدنظر قرار گیرد.

حیدری با تأکید بر اینکه مردم باید از بخش‌های ایمن ساحلی برای تفریح و شنا استفاده کنند و به سراغ نقاط خطرآفرین و فاقد امکانات نجات غریق نروند ، تصریح کرد: باید توجه داشت که تمام نوار ساحلی برای شنل مناسب نیست و این موضوع حتی در تمام کشور‌هایی که اقتصاد آنان دریا محور است هم رعایت می‌شود.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.