به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: بازرسیهای بهداشت محیط در بسیج مقابله با کرونا ویروس در استان تشدید میشود.
او افزود: تعداد کل مراکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی تحت پوشش ۱۱ هزار و ۹۵۰ مورد و تعداد کل اماکن عمومی تحت پوشش چهار هزار ۳۹۸ مورد هستند که از ۳۲۵ مرکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی بازدید به عمل آمد.
بیشتر بخوانید: مردم مؤثرترین حلقه زنجیره انتقال کرونا ویروس به شمار میروند
جزایری با اشاره به اینکه از ۸۲ اماکنه عمومی طی مدت ذکر شده بازدید به عمل آمد اضافه کرد: تعداد مراکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی که پروتکل گندزدایی را رعایت کردند ۲۹۴ مورد بودند.
او با بیان اینکه ۲۹۱ واحد تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی بهداشت و حفاظت فردی را رعایت کرده بودند گفت: در این مدت ۳۱۰ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی در سامانه سلامت ثبت نام کردند.
جزایری به معرفی ۱۲ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی به مراجع قضایی اشاره و افزود: در مدت زمان ۱۵ تا ۱۶ خردادماه سال ۹۹ تعداد شش مورد بازدید مشترک با سایر دستگاههای مربوطه در استان انجام گرفت.
انتهای پیام/ف