به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک محلبی پرتقالی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف لیوان شیر
نصف استکان روغن مایع
رندهی پوست یک پرتقال
آب نصف یک پرتقال
نصف ق چ وانیل
یک ق چ بکینگ پودر
حدودا دو لیوان آرد
۱ ق م زردچوبه (قابل حذف)
مواد لازم برای محلبی:
۲ لیوان شیر
۲ ق غ نشاسته
رندهی پوست پرتقال (نصف یک پرتقال)
آب یک پرتقال
۱ ق م زردچوبه (قابل حذف)
۲ ق غ شکر
لیوان استفاده شده ۲۰۰ میلی لیتر
استکان استفاده شده ۱۱۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ را ۵ دقیقه با همزن بزنید، شیر، روغن مایع، آب پرتقال را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید، سپس آرد و وانیل و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کنید و هم بزنید در نهایت رندهی پوست پرتقال را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر را در قالب تارت که چرب کرده و آرد پاشی کرده اید، بریزید.
قالب را دو سه بار روی یک سطحی بزنید سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد حدودا ۲۰ دقیقه بپزید (پخت را چک کنید). اجازه دهید کیک کمی سرد شود سپس از قالب خارج کنید.
در قابلمه همهی مواد محلبی را بریزید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود بعد از اینکه حرارتش افتاد روی کیک بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال نگه داری کنید. نوش جان.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/