به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،محمدعلی مختاری مدیر عامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهراندر نشست خبری تحلیل علت آتش سوزی اخیر در بوستانهای پایتخت گفت: در طول سال بر اساس برنامه ریزی از پیش تعیین شده بوستانها جدیدی احداث میشوند و در سال جاری حدود ۵۰ بوستان محلهای و فرا محله و منطقهای در دست طراحی و اجرا قرار داریم.
مدیر عامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران افزود:۳ بوستان فرامنطقهای زندگی در محله هرندی، وثوق الدوله در منطقه ۱۴ و در نهایت باغ گلها آخرین برنامه مدیریت شهری در احداث بوستان هاست که امیدواریم در ۳ ماه آینده آن را به سرانجام برسانیم.
مختاری ادامه داد: یکی از اقدامهای خوب شهرداری تهران در محلات کم برخوردار خریداری و تمام باغها برای احداث بوستان است که باید گفت ۱۱باغ در مناطق کم برخوردار در حال تملک هستند.
او بیان کرد: فاز اول بوستان ولایت افتتاح شده است و برنامه در دست اقدام شهرداری تهران در بوستان ولایت این است که ۶۰ هکتار از این بوستان را به محل اکولوژیک تبدیل کنیم.
مدیر عامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران افزود: در ۳ سال گذشته ۴ هزار اصله درخت چنار با عمر بالای ۱۰ سال در خیابان ولیعصر غرس شده است.
مختاری در تشریح اقدامهای پیشگیرانه برای جلوگیری از آتش سوزیها ادامه داد: در تاریخ ۲۵ اسفند ۹۸ اولین شیوه نامه به مناطق ابلاغ شد تا بر اساس آن عمل کنند و ناظران مقیم ما نیز بر عملکرد مناطق نظارت داشتند تا وظایف در حیطه اختیارها انجام شود.
او با رد این ادعا که آتش سوزیها امسال بیش از سالهای گذشته است بیان کرد: تمامی شیوه نامهها برای جلوگیری از آتش سوزیهای احتمالی در ۵۰ برگ تهیه شد و در حوزه آتش سوزی بوستان ولایت باید اعلام کنم که آتش سوزی ها در فواصل مختلف ایجاد شد.
مدیر عامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران افزود: برای شهرداری و دوست داران محیط زیست یک درخت به مانند یک انسان است و ما باید حواس خود را برای حفظ آن جمع کنیم.
مختاری ادامه داد: اگر شی مانند شیشه و بطری در بین علفهای هرز وجود داشته باشد در ساعت ظهر با این دمای هوا امکان بروز آتش سوزی وجود دارد و باید گفت بحث علف زنی هم بر اساس شیوه نامه باید انجام شود، زیرا برخی از آنها دارای بذر هستند که باید با زیر و رو کردن آن به چرخه برگردند.
در حال تکمیل...