سید مالک حسینی رئیس سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اقدامات انجام شده برای مبارزه با کار اجباری کودکان گفت: من به مافیای کودکان کار اعتقادی ندارم و برخی از کسانی که بر سر چهارراهها حضور دارند و فال فروشی میکنند، به صورت خانوادگی از شهرهای مختلف میآیند.
رئیس سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه در حوزه قوانین بازدارنده برای جلوگیری از کار اجباری کودکان کمبود قانون نداریم، تصریح کرد: اگر همین مقدار از قوانین اجرایی شود، توان بازدارندگی دارند.
او با تأکید بر اینکه حوزه کودک خیلی حساس است و ورود به آن باید به صورت چرخه کامل دیده شود، گفت: اگر جایی پدری از پسرش کار میکشد، ما با کودک کاری نداریم، چون او قربانی است و ما با پیمانکار برخورد و او را جریمه میکنیم.
حسینی با بیان اینکه باید حرفه آموزی کودک از کار او تفکیک میشود، گفت: اولین عنصر کار کودک اجبار است و کار نباید مانع کودکی کردن او شود.
او افزود: اگر پدری بخواهد فرزندش را به مغازه یا کارگاه ببرد تا او کار یاد بگیرد، ما مانع نمیشویم، اما نباید اجبار باشد یا کودک از تحصیل باز بماند.
رئیس سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه کار کودک معلول شرایط اقتصادی است، ادامه داد: البته مصادیق کار کودک به درستی تعریف نشده، چنانچه امروزه بحث کودک سلبریتی را داریم و عدهای از والدین کودک خود را به انجام حرکات خاص برای درآمدزایی مجبور میکنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/