به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علی اوسط هاشمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور امروز در جمع خبرنگاران اصفهان با اشاره به سیستم آموزشی در آلمان افزود: ما میتوانیم اصفهان و داشتههای آن را به رخ آلمان بکشانیم که محصول مهارت ما آن است که به تولید ثروت و ارزشزایی منتج شده است.
او اضافه کرد: در شهر اصفهان از مهارت بهتر میتوان سخن گفت مردم این دیار در موزه زندگی میکنند و این یک شهر موزهای است، چه زیباست که اصفهان تریبون مهارت شود و نگذارد ارزش مهارت مشمول مرور زمان شود و بر روی سرمایهها و داشتههایی که به ما منزلت و قیمت داده و توجه جهان را به داشتهها معطوف کرده غبار تاریخی بنشاند.
او اظهارداشت: وقتی نگاه جهان به تمامی ارزشها پاک شدنی نیست باز ایران را مقصد خود میداند، چون ثروتهای حاصل از تراوش فکر انسانهای خلاق و ماهر آن گونه کثیر است که کسی نمیتواند با آن فاصله بگیرد.
هاشمی با بیان اینکه زیباییها در دیارهای مختلف باید تبیین شوند، بیان کرد: باید متمدن و خالق بودن را در خود ایجاد کنیم تا ما هم خالق شویم، لازمه خالق بودن این است که به ارزش هر هنر، شغل و نقش حاصل از قابلیت آدمی بها داده شود همان طور که جهان و گردشگر به میدان امام و پل خواجو بها میدهد.
او گفت: باید ارزشها را برجسته کنیم در تولید ارزش نسبت به مسیر مهارت نباید دریغ و کوتاهی کنیم، در طول این دوران سعی شده ارزشها را متمرکز بر مدرک کنیم نه انسان توانمند، خالق و ماهر که این تفکری اشتباه است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تصریح کرد: هر گوشه از کتابها را ورق بزنیم نام بزرگانی همچون شیخ بهایی به چشم میخورد که آثار متعددی را بر این جغرافیا نشاندهاند از این رو ما باید توان خود را برای به وجود آوردن شیخ بهاییهای زمان به کار ببندیم که این مهم به نوع نگرش ما باز میگردد.
او اضافه کرد: نوع نگرشی که پدران و مادران نباید آمال و آرزو را محدود در یک فایل کنند همچنین باید به زیبایی، قابلیت و توانمندی انسان بیاندیشیم.
اوسط هاشمی خاطرنشان کرد: در موضوع هدایت باید به گونهای هدایت کنیم که در مسیر موقعیت جامعه بتوانند ظرفیت فردی را به رخ بکشانند.
انتهای پیام/م