به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جذابیت ویژهای که مربای انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العادهای به انجیر میدهد.
مواد لازم:
انجیر= یک کیلو
شکر=یک کیلو
آب=دو لیوان
آبلیمو=یک قاشق
شکر و آب را رو مخلوط میکنیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا شکر کاملا حل بشه بعد حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم بجوشه و قوام بیاد اگه دوست دارید مرباتون عطر و رنگ بهتری داشته باشه میتونید کمی زعفران هم اضافه کنید وقتی شیره قوام پیدا کرد انجیرهای شسته و خشک شده رو اضافه میکنیم.
انجیرها رو بعد از شستن با خلال دندان یا چنگال از چند طرف سوراخ کنید تا شیره به داخل انجیر نفوذ کند.
اجازه بدید انجیر داخل شیره با حرارت کم بجوشد تا کاملا پخته شود وقتی کاملا پخت ابلیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
اجازه بدید مربا داخل همون قابلمه یک شب در محیط آشپزخونه بمونه و خنک بشه بعد از خنک شدن شیره قوام پیدا میکنه و از راه سوراخها داخل انجیر نفوذ میکنه و باعث میشه انجیر چروکیده نباشه و شکل زیبایی داشته باشه.
اگه بعد از خنک شدن دیدید شیره قوام لازم رو نداره انجیرها رو خارج کنید و شیره رو به تنهایی با حرارت کم بجوشونید تا قوام بیاد بعد اجازه بدید کاملا خنک بشه و انجیرها رو داخل اون اضافه کنید و باز بذارید چند ساعت بمونه و بعد به ظرف دلخواه انتقال بدید.
اگه در مدت زمان پخت دانههای انجیر وارد شیره مربا شد بعد از خنک شدن انجیرها رو خارج کنید و شیره رو از صافی رد کنید و انجیرها رو به شیره صاف شده اضافه کنید و اگر براتون فرقی نداره به همون صورت سرو کنید.
برای مربا انجیر سبز بهتر از انجیر سیاه است و از انجیرهای متوسط که نه خیلی سفت نه خیلی نرم است استفاده کنید.
منبع: آشپزی ترمه
انتهای پیام/