به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه نان شلیته که یک نان محلی خوشمزه است را میخوانید.
مواد لازم:
آرد قنادی:۴ پیمانه لیوان فرانسوی
آرد برنج:۴ قاشق پر غذاخوری
شیر خشک:۳ قاشق غذا خوری
پودر مخمر:دو قاشق مرباخوری
نمک:یک چایخوری
رازیانه به مقدار نیاز
تخم مرغ دو عدد
آب ولرم حدود دو لیوان فرانسوی بستگی به آردتون داره شاید کمتر مصرف شه
مهیاوه به مقدار نیاز
همه مواد بالا رو مخلوط کنید و در نهایت آب اضافه کنید و خوب ورز بدید بعد بهش یک ساعت استراحت بدید بعد ازش چونههای کوچیک بگیرید و با وردنه گرد باز کنید با قطر نیم سانت تا یک سانت بعد دوباره ۲۰ دقیقه استراحت دوم بهش بدید ودر نهایت توی ماهیتابه کمی روغن بریزید و با شعله متوسط رو به بالا سرخ کنید کاملا پف میکنه و تو نون خالی و ترد میشه بعد بهش مهیاوه بزنید نکته:نیاز نیس حتما تو خالی شه در هردو حالت ترد و عالیه واسه توخالی شدن خمیر کمی شلتر و چسبناک تره و موقع باز کردن خمیر نازکتر باز کنید و استراحت دوم رو بیشتر بهش بدید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/