به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه كبه گوشت و بلغور گندم را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ٢٥٠گرم، بلغور گندم: ٢٥٠ گرم (أز این خیلی خیلی ریزها به مدت سه ساعت در یک لیتر آب، قرار بگیرد)، (اگر بلغور خیلی ریز پیدا نکردید میتونید همین بلغورای معمولی رو ١٢ ساعت خیس بدید)، پیاز رنده شده:١ عدد متوسط، دارچین: ١ ق چ، ادویه: ١ ق چ..
مواد داخل کبه:
هر چی دوس داشتیم☺️میتونیم مواد ماکارانی یا کشمش و مغزها و یا ترکیبی أز همش استفاده کرد. من برای داخلش مواد ماکارانی بعلاوه گردوی خرد شده أستفاده کردم.... گوشتی ک با بلغور میکس میشه الزامیه برای انسجام و وا نرفتن کبه، اما اضافه کردن گوشت به مواد داخلی کبه کاملا اختیاریه.
طرز تهیه:
بلغور گندم را که از قبل خیس کرده بودیم آبکش میکنیم تا آب اضافی آن، کاملا گرفته شود. گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک و ادویه را به همراه بلغور گندم در چرخ گوشت ریخته و یا با غذاساز کاملاااااااا له میکنیم...
أز یه ظرف کوچک برای سرخ کردن استفاده کنین ک ارتفاع بیشتری روغن توش باشه و کبهها توش غوطه ور بشن. مواد داخل رواماده میکنیم و کناری قرار میدیم تا خنک بشن.
کنار دستمون یه ظرف اب سرد میذاریم و دستامونو توش میزنیم و از بلغور گندم میکس شده، گلولهای کوچک به اندازهی یک نارنگی برداشته و مقداری از مواد گوشتی را داخل آن قرار میدهیم. لایهی بلغور را به شکل دلخواه به دور مواد گوشتی میپیچیم. دقت میکنیم که کبه خرد نشود و نشکند. کبههای آماده شده رو حدود نیم ساعت در یخچال یا فریزر قرار میدیم (اینجوری احتمال وا وفتن تقریبا صفر میشه). سپس کبهها رو در روغن داغ سرخ کنید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/