به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بررسی طرح تعیین حریم آثار هنری در محوطههای عمومی سطح شهر تهران در دستور کار دویست و بیست و یکمین جلسه علنی شورای شهر تهران قرار گرفت.
در ابتدای بررسی این دستور الهام فخاری رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران به ارائه گزارش کمیسیون پرداخت و پس از آن اعضای شورا وارد بحث و تبادل نظر شدند.
محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران گفت: زمانی که ابعاد مصوبات مشخص نباشد، مردم آزاری را به دنبال دارد و علت این است که اگر قرار باشد در کنار یک اثر هنری مانند تندیس و سرویس ساخت و سازی انجام شود، به طور حتم ممنوعیتها اشکال ایجاد میکند.
رئیس شورای شهر تهران افزود: ما روز به روز شاهد افزایش هنرمندان هستیم و به همین دلیل باید کمیسیون تخصصی به سوالات باید پاسخ دهد.
در ادامه احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران گفت: ما در پایتخت نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ اثر حجمی داریم که ارزشمند بودن آثار هنری ثبت شده آنها مشخص نیست.
عضو شورای شهر تهران افزود: ما اگر بخواهیم تصمیم گیری اثر هنری را به شهرداری بسپاریم باید این سوال را پاسخ دهیم که مگر شهرداری مرجع ثبت و تشخیص اثر هنری است؟ تعیین اثر هنری قابل بحث بوده و به اعتقاد من این موضوع مهم است.
مسجد جامعی با اشاره به مجسمه فردوسی در میدان فردوسی گفت: مجسمه فردوسی یک اثر میراثی است، این در حالی است که در کنار مجسمه فردوسی ما شاهد ساخت بنایی هستیم که مربوط به بانک است و رنگ این بنا از جمله رنگهای منفور شاهنامه است.
پس از اظهار نظر اعضای شورای شهر تهران کلیات طرح تعیین حریم آثار هنری در محوطههای عمومی سطح شهر تهران در صحن شورا به رأی گذاشته شد که اعضا با اتفاق آرا کلیات آن را به تصویب رساندند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/