به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، مخالفان دولت هنگ کنگ نتوانستند حمایت کافی برای آغاز دور جدید تظاهرات و اعتصابات را در این منطقه بدست آورند.
بر این اساس، محدویتهایی مانند شیوع ویروس کرونا و بازداشت از سوی پلیس باعث شده است مخالفان دولت هنگ کنگ نتوانند اقبال عمومی برای برپایی تظاهرات جدید را کسب کنند.
هنگ کنگ بیش از یکسال است که درگیر تظاهراتها و درگیریهای داخلی است. این تظاهراتها پس از مطرح شدن لایحه استرداد مظنونان به ارتکاب جرایم به سرزمین چین شعله ور شد.
چین بارها اعلام کرده اقدامات خشونت طلبانه و هرج و مرج طلبانه، از خارج از کشور نشأت میگیرد و سیستمداران آمریکایی و اروپایی در پشت تظاهرکنندگان قرار دارند.
پیشتر کنگره ملی خلق چین در هشتم خرداد قانون امنیت ملی هنگ کنگ را به تصویب رساند. رسانههای غربی به شدت کوشیدند با تحرک مردم هنگ کنگ بر آتش اعتراضات بیافزایند. با این وجود، هنوز شرایط در این منطقه آرام است. انگلیس و آمریکا از اولین مخالفان قانون امنیت ملی چین بودند و بلافاصله از تسهیل اعطای حق شهروندی خود به مردم هنگکنگ سخن گفتند. مخالفان این طرح معتقدند قانون جدید مصوب پارلمان پکن تهدیدی برای استقلال هنگکنگ خواهد بود.
چندی پیش اتحادیه اروپا در اقدامی مداخله جویانه از چین خواست تا به خودمختاری هنگ کنگ احترام بگذارد. کشورهای غربی از جمله آمریکا مدعی هستند که لایحه امنیتی هنگکنگ اصل «یک کشور، دو سیستم» را نادیده میگیرد. وزرای خارجه گروه جی-۷ اخیرا ضمن انتشار بیانیهای مداخلهجویانه از پکن خواستند تا درباره لایحه امنیتی هنگکنگ تجدید نظر کند.
انتهای پیام/