به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه رولت مرغ سوخاری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ سوخاری:
سینهی مرغ ۳ تکه
پیاز ۲ عدد
قارچ ۱ پیمانه
گردو خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
ذرت ۱ پیمانه
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران آبکرده به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده:
برای تهیه رولت مرغ با این روش بهتر است فقط از سینهی مرغ استفاده شود، مرغها را دوبار چرخ کنید و پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به مرغ اضافه کنید و نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب ورز بدهید سپس مرغ را داخل یخچال قرار بدهید تا منسجم شود.
اکنون به سراغ مواد بین رولت میرویم، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید کمی که نرم شدند قارچهای خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید زمانی که آب قارچها تمام شد در صورت تمایل ذرت و گردوی خرد شده و زرشک را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. نمک و فلفل و زردچوبه هم به این مواد اضافه کنید.
زمانی که مواد خوب پختند آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس یک تکه پلاستیک را روی صفحهای صاف باز کنید. اگر مواد مرغتان شل بود یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنید و بعد مرغ را روی آن پهن کنید سعی کنید همه قسمتهای مرغ یکسان پهن شده باشد ضخامت مرغ نباید زیاد باشد.
بعد از آن از مواد قارچ یک لایهی نازک روی کل مرغ بریزید و پهن کنید و در آخر روی آن را لایهای پنیر پیتزا بریزید و به آرامی با پلاستیک آن را رول کنید؛ و بعد داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و خودش را بگیرید. پس نیم ساعت الی ۱ ساعت آن را از یخچال خارج کنید. بعد داخل ظرفی مقداری آرد سوخاری بریزید و آن را داخل آرد سوخاریها بغلتانید؛ و داخل تابهای روغن بریزید و با حرارت کم سرخ کنید اگر حرارت زیاد باشد مرغهای قسمت وسط آن پخته نمیشوند.
بعد از پخت کامل اطراف آن را کامل سرخ کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/