به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بهمن جوشن رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت: ۴ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۳۰ قطعه جوجه با نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان و پایش مستمر سلامت آن ها، در مرغداریهای صنعتی پرورش یافت.
او با بیان اینکه جوجه ریزی با نظارتها سازمان دامپزشکی کشور و عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی میشوند، مورد بررسی قرار میگیرد افزود: با انجام اقدامات بهداشتی و امنیت غذایی، بهینهسازی صورت میپذیرد.
جوشن بیان داشت: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی سبب جلوگیری از بروز بیماریهای فراگیر و با مرگومیر بالا در سطح مرغداریها و شیوع بیماریها شده است و زمینه را برای ارتقاء سطح تولید، تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرفکنندگان فراهم میکند.
انتهای پیام/م