به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه پیاز سوخاری در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
همانطور که غذا درست کردن امری مهم است تزیین غذا و سفره غذا از آن نیز مهمتر است در مطلب زیر تزیین سفره را با گل رز که با پیاز سوخاری درست شده رو براتون گذاشتم.
مواد لازم:
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱ فنجان
آرد: ۱ فنجان
نمک: ۱ و نیم قاشق چایخوری
فلفل کاین: ۱ و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
سبزی (خشک): یک چهارم قاشق چایخوری
پیاز: ۲ عدد بزرگ
روغن کانولا: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
یک پیاز را بردارید و پوست بکنید سپس قسمتی که ریشه به آن نیست را از نزدیک وسط پیاز جدا کنید. بعد از پوست کندن پیازها را زیر آب بگیرید تا تمیز شوند. با یک حوله کاغذی خشک کنید و پیازها را از قطر به ۱۶ یا ۳۲ قسمت برش بدهید. حالا برای اینکه شکل گل پیدا کند باید قسمتهای پیاز را به آرامی کمی از هم دور کنید. پیاز را ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
یک کاسه بردارید و نمک و آرد و فلفل و سبزیجات را مخلوط کنید. مخلوط آرد را روی همه جای پیاز بپاشید. سیر را با تخم مرغ ترکیب کنید و پیاز را در مخلوط قرار دهید و یک بار دیگر روی آن آرد بپاشید. روغن را در تابه بریزید و پیاز را داخل آن قرار دهید. آنقدر روغن بریزید که روی کل پیاز را بگیرد. پیاز را سر و ته کنید و ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا قهوهای طلایی شود. حالا بر عکس کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید. آن را روی یک حوله کاغذی قرار دهید و وسط پیاز را با یک چاقوی تیز دربیاورید. سس را در این قسمت بریزید. میتوانید هر سس دلخواهی را در آن بریزید.
منبع: مهین فال
انتهای پیام/