به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آووکادو یکی از غنی ترین، لذیذترین و سیرکنندهترین غذاهای روی کره زمین است و حتی مشخص شده که این میوه نقش نوعی سوپر غذا را ایفا میکند.
این میوه مملو از مواد آنتی ایج یا ضد پیری، آنتی اکسیدانهای مقابله کننده با بیماری و تقریبا ۲۰ ویتامین و ماده معدنی متفاوت است.
براساس پژوهشی که امسال انجام شده مصرف کنندگان آووکادو فیبر، ویتامین E و K، منیزیم و پتاسیم بیشتری را وارد بدن خود میکنند.
در ادامه این مطلب به تفصیل برخی از خواص آووکادو را با شما در میان میگذاریم.
خوردن چربیهای اصطلاحا مفید فرایند خالی شدن شکم را کند میکند و در نتیجه انسان برای زمان بیشتری احساس سیری میکند و دیرتر گرسنه میشود. هر عدد آووکادو ۲۲ گرم چربی مفید دارد (اسیدهای چرب اشباع نشده مناسب برای سلامت قلب یا MUFA). در پژوهشی از داوطلبان خواسته شد که احساس سیری و گرسنگی خود را در صورت مصرف یک وعده روزانه آووکادو و مصرف نکردن آن توصیف کنند. طبق گفته این افراد اضافه کردن نصف یک عدد آووکادو به وعدههای غذایی احساس سیری را در آنها تقویت کرد و این افراد برای دست کم ۵ ساعت نیازی به خوردن غذای جدید نمیدیدند.
طبق پژوهش دیگری که به تازگی انجام شده آمریکاییها از خوردن و مصرف هر نوع روغن واهمه دارند و تصور میکنند که این ماده غذایی حتی نوع خوبش باعث چاقی آنها میشود. اما حقیقت آن است که مصرف روغنهای مفید استراتژی بسیار مناسبی برای کاهش وزن است. از طرفی استفاده از چربیهای گیاهی نظیر آووکادو که حاوی آنتی اکسیدان هستند و با التهاب مقابله میکنند نیز بیشتر در کاهش وزن موثر است. در واقع در این پژوهش مشخص شده افرادی که بصورت منظم آووکادو مصرف میکنند وزن کمتر و دور کمر کوچک تری دارند (حتی آنها که کالری مصرفی شان بیشتر است).
بیشتر بخوانید
چربیهای مفید درون آووکادو هم کلسترول بد یا LDL را از بین میبرند و هم کلسترول خوب یا HDL را تقویت میکنند و در نهایت ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را پایین میآورند که اولین علت مرگ در میان زنان و مردان است. طبق پژوهشی که اخیر توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا انجام شده صرفا با اضافه کردن یک نصفه آووکادو به همبرگر خود میتوانید مانع از تولید ترکیباتی در بدن شوید که باعث التهاب میشوند. با این کار همچنین جریان خود در بدنتان تقویت شده و تری گلیسیرید خون (چربیهای خون) که در نتیجه خوردن همبرگر افزایش پیدا میکنند دیگر در بدنتان بالا نمیرود. آووکادو همچنین منبع خوبی از پتاسیم است؛ ماده غذایی سودمندی که باعث کاهش فشار خون میشود.
مصرف آووکادو به همراه غذا باعث جذب هرچه بیشتر آنتی اکسیدان دیگر غذاهای سالم میشود. در پژوهشی که توسط محققان دانشگاه اوهایو آمریکا انجام شد مشخص گردید وقتی مردان و زنان سالاد خود را به همراه دو و نیم قاشق آووکادو مصرف میکنند مقدار آلفا-کاروتن و بتا-کاروتن-فیتوکمیکال (همان مادهای که برای مبارزه با سرطان و بیماری قلبی شناخته میشود) که جذب بدنشان میشود به ترتیب ۸ و ۱۳ برابر بیشتر میشود. در پژوهشی دیگر مشخص شد که مصرف آووکادو با سس گوجه و هویج جذب ویتامین A موجود در سبزیجات را راحتتر میکند.
آووکادو را میتوانید به صورت خام یا کبابی در کنار سالاد خود مصرف کنید یا از میکس آن در کنار میوهها و سبزیجات دیگر آبمیوه درست کنید. همچنین میتوانید این ماده غذایی را جایگزین کره کنید و به جای هر یک قاشق کره در دستورهای شیرینی پزی خود از نصف قاشق آووکادو رسیده استفاده نمایید.
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/