مهدی شرفی سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برنامهریزی برای توسعه شبکه شاد و رفع نواقص آن اظهار کرد: برای سال آینده با توجه به بازخوردهای در نظر گرفته شده و فعالیت استانها گزارش گیری انجام میشود تا برنامهریزی لازم را داشته باشیم.
او ادامه داد: سرورها به طور جداگانه در اختیار معلمان و دانشآموزان قرار خواهد گرفت و برای سال آینده طبق این شرایط برنامهریزی میکنیم.
شرفی درباره علت کند بودن سرعت شبکه شاد گفت: با توجه به اینکه اینترنت شبکه شاد برای مدتی رایگان نبود امکان فشرده سازی فایل را در نظر گرفتیم به همین دلیل سرعت بارگذاری فایل برای اولین بار کند بود، اما در دفعات بعدی چرخش اطلاعات مشکل نداشت.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات، بیان کرد: برای تابستان هم در شبکه شاد پایگاههای تابستانی جهت ساماندهی اوقات فراغت در نظر گرفته شده است.
بیشتر بخوانید
شرفی با اشاره به اینکه شبکه شاد در سال تحصیلی فعلی ادامه فرایند سال تحصیلی جاری بود، بیان کرد: برای آنکه روال اصلی از بین نرود لازم به ایجاد فضای کلاس درس بود تا همه دانش آموزان از آن استفاده کنند؛ برای سال آینده هم به عنوان ابزار مکمل یا جایگزین آموزشی شبکه شاد فعال خواهد بود.
او افزود: در طرح توسعه شبکه شاد هم ایجاد ابزارهای کمکی بیشتری در دستور کار قرار میگیرد تا با توجه به نیاز معلم و دانش آموز در کنار محتواهای تولید شده تا بانک محتوا ایجاد شود.
انتهای پیام /