به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب برنجی یکی از غذاهای سنتی استان خراسان رضویی می باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می شود.تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ای است اما با یک رسپی متفاوت.
مواد لازم
گوشت : 500 گرم
برنج : ⅕ پیمانه
روغن : 1 پیمانه
آرد : 1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
پیاز : 2 عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
مراحل پخت
برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم .
سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم .
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم.
روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم .
در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/