به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش گل کلم یکی از خورش های معروف استان اصفهان است؛ که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می شوید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۵۰ گرم
پیاز کوچک: ۱ عدد
گل کلم: ۲۵۰ گرم
روغن: یک قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
مراحل پخت
ابتدا پیاز را با روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود.
سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ کرده اضافه میکنیم.
سپس گل کلمها را که از قبل بخارپز کرده ایم با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم.
ادویه جات و رب و نمک را به ترتیب اضافه میکنیم.
به مواد گفته شده مقداری آب اضافه میکنیم حدود ۲ الی ۳ لیوان.
سپس شعله را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند و به خورد هم روند.
این غذا را هم میتوان با نان و هم با برنج میل کرد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/