مدیر عامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی گفت: تعمیرات سالیانه نیروگاه‌ها ۳ هزار میلیارد تومان هزینه دارد و این هزینه‌ها به شرکت‌های پیمانکاری پرداخت می‌شود.

تعمیرات سالیانه نیروگاه‌ها ۳ هزار میلیارد تومان هزینه داردمحسن طرزطلب مدیر عامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: تمامی تعمیرات نیروگاه‌ها در خرداد به پایان رسید فقط دو واحد ما که یکی در بندرعباس و دیگری در ورامین تا آخر این هفته به اتمام و وارد مدار تولید می‌رسند.

او ادامه داد: در حال حاضر تمامی واحد‌های حرارتی با ظرفیت توان آمادگی این را دارند که در فصل گرم تابستان بتوانند تولید برق کنند.


بیشتر بخوانید

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی افزود: تمامی کار‌های تعمیر و تجهیز نیروگاه‌های برق کشور توسط شرکت‌های داخلی چه در بخش خصوصی و و داخلی انجام می‌شود و تمامی صفر تاصد خدمات توسط پیمانکاران ایرانی انجام می‌شود.

طرزطلب اضافه کرد: تعمیرات سالیانه نیروگاه‌ها ۳ هزار میلیارد تومان هزینه دارد و این هزینه‌ها به شرکت‌های پیمانکاری پرداخت می‌شود.

او گفت: خوشبختانه در بحث تعمیرات و اورهال کردن نیروگاه‌ها ما متکی به تامین و تجهیز قطعات از خارج از کشور نیستیم و تا به امروز این تحریم‌ها نتوانسته جلوی پیشرفت ما را بگیرد، در این چندماه اخیر تحریم‌های شدیدی و مرز‌ها هم که به دلیل کرونا بسته بودند شرایط مقداری سخت بود، ولی ما توانستیم کار تعمیرات را خودمان با تکیه بر دانش روز انجام دهیم.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی بیان کرد: قرار است از اوایل هفته آینده تمامی نیروگاه‌های برق حرارتی با توان حداکثر تولید در مدار  قرار بگیرند.  سال گذشته ۵۰ درصد گازوئیل و ۳۰ درصد مازوت تولیدی در کشور توسط نیروگاه‌های تولید برق استفاده شد.

او بیان کرد: اکنون حدود سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون لیتر از مخازن ذخیره نیروگاه‌ها به سوخت گازوییل و دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر نیز به سوخت مازوت اختصاص پیدا کرده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار