در این مطلب دستورالعمل تهیه بادام زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه بادام زمنیی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
سس ۱/۳ فنجان (سس باربکیو یا هر سس دلخواه دیگر)
کره ۲ قاشق غذاخوری (آب شده)
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چای خوری
بادام زمینی ۴۵۰ گرم (تست شده)

طرز تهیه:

۱- داخل یک کاسه بزرگ، سس، کره، پودر سیر و فلفل را مخلوط کنید.

۲- سپس بادام زمینی را اضافه کنید و آن‌ها را آرام هم بزنید و به یک دیس پیرکس انتقال دهید.

۳- حال به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید و هر ده دقیقه آن‌ها را هم بزنید.

۴- بعد از فر خارج کرده، روی کاغذ روغنی پخش کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.