به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه بادام زمنیی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سس ۱/۳ فنجان (سس باربکیو یا هر سس دلخواه دیگر)
کره ۲ قاشق غذاخوری (آب شده)
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چای خوری
بادام زمینی ۴۵۰ گرم (تست شده)
طرز تهیه:
۱- داخل یک کاسه بزرگ، سس، کره، پودر سیر و فلفل را مخلوط کنید.
۲- سپس بادام زمینی را اضافه کنید و آنها را آرام هم بزنید و به یک دیس پیرکس انتقال دهید.
۳- حال به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید و هر ده دقیقه آنها را هم بزنید.
۴- بعد از فر خارج کرده، روی کاغذ روغنی پخش کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/