اکبر کرامتی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه،گفت: امسال یک هزار و ۵۳۰ هکتار از مزارع استان زیر
کشت محصول سیب زمینی رفته است که میانگین تولید در هر هکتار در حدود ۲۹ تن است.
کرامتی افزود: در آذربایجان غربی اکثر مراحل برداشت این محصول به صورت مکانیزه انجام میشود و از اواخر اسفند ماه کشت این محصول آغاز میشود و برداشت آن نیز از اواخر تیر تا شهریورماه ادامه دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تصریح کرد: ارقام کشت شده در سطح استان شامل رقمهای آگریا، سانته، بانبا و بیلوا، جلی است و شهرستانهایی که بیشترین سطح زیر کشت سیب زمینی استان را به خود اختصاص داده اند، شامل شهرستانهای چالدران، خوی، و ارومیه هستند.
این مسئول ادامه داد: کشت این محصول در حدود ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است و عمدتا سیب زمینیهایی که در سطح استان کشت میشود از بذرهای اصلاح شده هستند.
کرامتی تاکید کرد: بیش از ۶۰ درصد مزارع سیب زمینی استان با استفاده از سیستم آبیاری بارانی و یا نوار تیپ آبیاری میشود.
لازم به ذکر است که شهرستان چالدران به عنوان مهمترین قطب تولید سیب زمینی در آذربایجان غربی است و محصول سیب زمینی این شهرستان نیز از کیفیت و مرغوبیت بسیار بالایی برخوردار است.
انتهای پیام/ن م