به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای بیرون آوردن هستههای هلو، شلیل، انبه، خرما و زیتون در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
آووکادو رو با آب سرد شسته و خشک میکنیم. سپس بوسیله چاقو برشی عرضی میزنیم و تا رسیدن به هسته، چاقو رو تو میوه فرو میبریم. حالا میوه رو میچرخونیم و برش دیگهای تو سمت مقابل میزنیم بطوریکه آووکادو به دو نیم تقسیم بشه.
با دستمون دو تکه برش خورده رو جدا میکنیم و میبینیم که هسته وسط یکی از تکهها باقی میمونه.
برای بیرون آوردن هسته، با تیغه چاقو ضربه آرومی به هسته میزنیم. نیازی به فشار آوردن و ضربه محکم نیست چرا که هسته نرمتر از اون چیزی هست که به نظر میرسه و تیغه چاقو با ضربه مختصری وارد هسته میشه. حالا با حرکت دادن چاقو میتونیم به راحتی هسته رو خارج کنیم.
هلو رو با آب سرد شسته و خشک میکنیم. سپس با چاقو یه برش عرضی میزنیم و تا عمق میوه چاقو رو فرو میبریم تا به هسته برسه. حالا هلو رو برمیگردونیم و همین برش رو در سمت مقابل انجام میدیم تا هلو به دو تکه تقسیم بشه.
چاقو رو کنار میذاریم و به آرامی بطوریکه فشار زیادی به دیواره میوه وارد نکنیم، دو تکه برش خورده رو از هم جدا میکنیم و هسته وسط یکی از تکهها میمونه.
هسته بعضی از هلوها یا شلیلها به جداره داخلی میوه چسبیده و جدا کردن تکههای برش خورده رو کمی سخت میکنه. در چنین مواردی برشهای کوچیکتری میزنیم و اونها رو از هسته جدا میکنیم.
در بسیاری موارد مخصوصا در مورد شلیلها براحتی نمیشه هسته رو با دست از تکههای میوه جدا کرد. برای این منظور از چاقو استفاده میکنیم و هسته رو بیرون میاریم.
برای بیرون آوردن هسته انبه، ابتدا باید به ظاهرش دقت کنیم. انبه یه سطح پهن و صاف داره که فرم هسته وسط انبه رو نشون میده و همینطور نشون میده که چطور میخواهیم انبه رو برش بزنیم.
انبه رو با آب سرد میشوریم و خشک میکنیم. سپس بوسیله یه چاقوی تیز، دقیقا تا کنار هسته وسطش برش میزنیم (مانند عکس) و بعد همین برش رو در سمت مقابلش هم تکرار میکنیم.
انبه به دو برش بزرگ تقسیم میشه و ما میتونیم براحتی هسته رو بیرون بیاریم. البته ممکنه کمی میوه از جداره داخلی به هسته چسبیده باشه که اون رو هم با چاقو جدا میکنیم.
برای بیرون آوردن هست خرما، از ابتدا به انتهای خرما یه برش عرضی میزنیم. سپس بوسیله چاقو هسته رو خارج میکنیم.
به همین راحتی با این روش میتونیم هسته همه خرماهامون رو بیرون بیاریم.
اگر زیتونتون کوچیک (حدودا به اندازه یک گیلاس) هست، میتونید از هسته گیر گیلاس استفاده کنید.
برای بقیه زیتونها میتونید از روش زیر استفاده کنید. با من همراه باشید:
زیتونها رو روی سطحی تمیز و صاف، مثل تخته خرد کردن سبزیجات، قرار میدیم.
هر زیتون رو با انگشت شست فشار میدیم تا کمی صاف شده و دیواره زیتون ترک برداره.
اگر زیتونها جداره ضخیمی دارن که به هسته چسبیده، میتونیم با گوشت کوب ضربه آرومی به زیتون بزنیم تا ترک برداره.
حالا با کمک انگشت شست و انگشت اشاره جداره ترک خورده زیتون رو باز میکنیم و هسته رو بیرون میاریم.
اگر زیتون جداره ضخیمی داره که به راحتی باز نمیشه، میتونیم بوسیله چاقو، هسته رو از دیواره ترک خورده بیرون بیاریم.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/