سلیمانی دشتکی از ایجاد دپارتمان آموزش‌های مهارت‌های مرزی و کشاورزی با هدفگذاری مهارت آموزی به ۱۰ درصد از جمعیت در استان ایلام خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام در نشست شورای مهارت استان که با حضور علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرف‌های کشور برگزار شد گفت: گسترش مهارت آموزی در استان خصوصا در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی میتواند خوداشتغالی آنان را به همراه داشته باشد.

او از آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به ۱۰ درصد از جمعیت استان استقبال نمود و بیان کرد: مهارت آموزی به ۶۰ هزار نفر از جمعیت استان می‌تواند تحولی در اشتغال استان به همراه آورد و اگراین آموزش‌ها براساس نیاز‌های استان و صنایع ایجاد شده در استان باشد علاوه بر اشتغالزایی، رونق اقتصادی را نیز در استان به همراه خواهد آورد.

استاندار ایلام با تشکر از استقبال از پیشنهاد معاون زیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در خصوص ایجاد دپارتمان آموزش‌های مهارت‌های مرزی و کشاورزی در استان ابراز داشت: ما فرصت‌های بسیاری خوبی در مرز ایجاد کرده ایم که ایجاد زیرساخت‌ها برای بازارچه‌های سه گانه در استان و تلاش برای تصویب اولین منطقه‌ی آزاد تجاری تخصصی در استان ازجمله آن است.

او با تاکید بر این مطلب که ایلام در مسیر توسعه یافتگی قرار گرفته است، اضافه کرد: در حوزه‌ی کشاورزی نیز هدفگذاری برای آبی کردن ۱۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در دستور کار است که آموزش مهارت‌ها در این دو حوزه کمک شایانی به رونق اقتصادی، جهش تولید و اشتغالزایی در استان خواهد کرد.

سلیمانی دشتکی شهرک‌های صنعتی را مکان خوبی برای آموزش نیروی کار مورد نیازواحد‌های صنعتی دانست و اعلام کرد: تأمین نیروی انسانی واحد‌های صنعتی ازطریق ایجاد مراکز مهارت آموزی در شهرک‌های صنعتی ابتکار بسیار خوبی خواهد بود.

معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور نیز در شورای مهارت استان ایلام گفت: اصلی‌ترین سرمایه توسعه نیروی انسانی است و انسان ماهر می‌تواند توسعه‌ی پایدار را به ارمغان بیاورد.

او با اشاره به توصیه‌های رهبری در ایجاد پیوست‌های اجتماعی برای پروژه‌های عمرانی گفت: برای پروژه‌های اقتصادی و عمرانی باید پیوست نیروی انسانی مهارت یافته را نیز لحاظ کنیم.

اوسط هاشمی با بیان این که استان ایلام در حال حرکت به سمت تبدیل شدن به قطب صنعتی، تجاری در کشوراست اضافه کرد: این استان مستعد ایجاد یک منطقه انرژی نو و منطقه‌ی آزاد تجاری تخصصی است که صادرات بیش از ۲ میلیارد دلار و میادین نفت و گاز ظرفیت و فرصت بی نظیری را برای ایلام مهیا ساخته است.

او با تأکید بر ایجاد دپارتمان مهارت آموزی مرزی در استان ایلام عنوان کرد: ایجاد این دپارتمان می‌تواند فرصت‌هایی را که مرز برای مرزنشینان مهیا ساخته بالفعل نماید و استان‌های غربی و مرزی کشور را که ۸ سال خط مقدم حفظ نظام و کشور بوده اند برای استفاده از ظرفیت‌ها و فرصت‌های مرزی فعال کنیم که این امر می‌تواند با محوریت استان ایلام در دپارتمان مهارت آموزی مرزی مهیا شود.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در بخش دیگری ازسخنان خود به آمادگی برای راه اندازی دپارتمان آموزش مهارت‌های کشاورزی اشاره کرد و گفت: ما در سازمان فنی و حرفه‌ای ۲۲۰ استاندارد جدید در حوزه‌ی کشاورزی معرفی نموده ایم و می‌توانیم با ایجاد دپارتمان تخصصی آموزش مهارت‌های کشاورزی از ظرفیت‌های استان به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

او یادآور شد: برای استانی که در آغازصنعتی شدن است و گسترش فرهنگ مهارت آموزی در بین فارغ التحصیلان، فعالان تجاری و صنعتی می‌تواند آینده‌ای درخشان را برای این دیار رقم بزند.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.