رییس جهاد دانشگاهی گفت : در حال حاضر توان تولید کیت برای انجام ماهانه یک میلیون تست "کرونا" را داریم، اما مسئولان از این ظرفیت استفاده نمی‌کنند و دلیل آن را نمی‌دانیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به شروع فعالیت‌های جهاددانشگاهی در بحث مقابله با کرونا از زمان شیوع این بیماری در چین، گفت : از همان زمان اپیدمیولوژیست‌ها پیش بینی شیوع این بیماری را در بسیاری کشور‌های جهان داشتند و در همین راستا فعالیت‌های خود را در زمینه تولید "کیت" آزمایشگاهی جهت تشخیص این بیماری شروع کردیم.

او گفت : در حال حاضر کیت‌های تولید شده که نسل جدید کیت‌های آزمایشگاهی محسوب شده و بسیار ارزشمند هستند در "پاستور" مورد تایید قرار گرفته و در حال تولید هستند.

طیبی انجام: هم اکنون ظرفیت تولید کیت برای انجام ماهانه یک میلیون تست کرونا را در کشور داریم، اما از این ظرفیت بطور کامل در کشور استفاده نمی‌شود.

او با بیان اینکه هر کیت بطور میانگین چندین بار برای انجام تست کرونا استفاده می‌شود، گفت: جهت تولید ماهانه حدود ۲۵۰ هزار کیت اعلام آمادگی کرده‌ایم، اما از این ظرفیت استفاده نمی‌شود و واقعا دلیل آن را نمی‌دانیم.

رییس جهاد دانشگاهی به اقدامات دیگر این نهاد در بحث مقابله با کرونا هم اشاره کرد و افزود: موسسه رویان جهاددانشگاهی در بحث "سلول درمانی" اقداماتی خوبی با بیمارستان‌های مسیح دانشوری و شریعتی انجام داده که مراحل اولیه آن موفقیت آمیز بوده و فاز انتهایی آن تا شهریورماه تکمیل می‌شود.

او افزود: در این روش با استفاده از «سلول درمانی» بافت فرسوده ریه بازسازی می‌شود که اقدام بسیار ارزشمندی است.

طیبی به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در زمینه تولید مواد شیمیایی ضدعفونی کننده و "گان" (لباس محافظتی) هم اشاره‌ای داشت و ادامه داد: البته عمده فعالیت‌ها در زمینه تولید "کیت" و "سلول درمانی" متمرکز شده است.

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.