به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سید جواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، در حاشیه جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به شرایط کرونایی گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید از ۱۵ شهریور ماه ارائه آموزش به دانش آموزان در مناطق قرمز به صورت غیرحضوری، زرد به صورت ترکیبی و در وضعیت سفید آموزشها به صورت حضوری صورت میگیرد.
حسینی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۱۵ میلیون دانش آموز در سطح مدارس کشور مشغول به تحصیل بودند، گفت: پیش بینی میشود امسال جمعیت دانش آموزی کشور تا ۳ درصد افزایش داشته باشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش برای ارائه دروس به دانش آموزان در هریک از شرایط شیوع ویروس کرونا آمادگی دارد و با توجه به ظرفیتهای ایجاد شده در سال تحصیلی گذشته آموزشهای تکمیلی و تقویتی در فضای مجازی ارائه میشود.
حسینی ایجاد ۱۰ هزار کلاس درس جدید، جذب نیروی انسانی مورد نیاز و ارائه آموزشهای لازم به معلمان را از دیگر اقدامات این وزارتخانه برای سال تحصیلی جدید برشمرد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵۲ هزار دانش آموز به صورت تلفیقی، فراگیر و خاص در یک هزار و ۶۰۰ مدرسه استثنائی و ۲۰ هزار مدرسه عادی تحصیل میکنند، افزود: سرانه آموزشی این گروه از دانش آموزان ۱۰ متر مربع است که این میزان باید به ۲۷/۵ مترمربع افزایش یابد.
حسینی از پیش بینی ساخت ۲۱۰ مدرسه استثنائی جدید در کشور خبر داد و گفت: از چهارماه گذشته تاکنون و به همت خیرین و اداره کل نوسازی مدارس در استانها کلنگ احداث ۶۵ مدرسه زده شده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در پایان به ایجاد ۷ پایگاه آموزش مجازی در سطح کشور اشاره کرد و افزود: با هدف ارائه آموزشهای لازم به دانش آموزان استثنائی به دنبال توسعه و افزایش این پایگاهها هستیم.
انتهای پیام/ح