به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حلوا کاراملی یا شاید مسقطی کاراملی؛ حلوا مسقطی؛ حلوا بحرینی خلاصه هر چیزی که هست طعم خیلی خوبی داره و مزه کارامل و گلاب و هل کاملا مشهوده.
یه چندتا نکته داره که اگه رعایت کنید در نهایت یه حلوای خوب و عالی خواهید داشت.
بیشتر بخوانید
نکات:
_بانصف مواد دستور، کار کردم.
_مایه حلوا حتما ۲۰دقیقه تا نیمساعت روی حرارت باشه و مدام هم بزنید تا خامی و بوی نشاسته گرفته بشه.
_اگر احساس کردید زیادی غلیظ شده کمی گلاب اضافه کنید و مدام هم بزنید.
_چون میخواستم قالبی باشه مغز گردو یا پسته یا بادام نریختم.
_تقریبا یک دوم پیمانه از آب دستورو با نشاسته مخلوط نکنید؛ بذارید کنار وقتی که کره رو باشکر کاراملی مخلوط کردین اونموقع نصف پیمانه آب که بهتره آب جوش باشه رو بریزید و بذارید روی حرارت خیلی ملایم تاکارامل حل بشه.
_اگه همون اول نشاسته رو بریزید داخل کارامل داغ؛ شکرتون سفت میشه واسه همین حتما کارامل با آب حل بشه.
_قالب سیلیکونی نیاز به چرب کردن نداره راحت از قالب جدا میشه.
_حواستون باشه کاراملتون نسوزه که ته مزه تلخی میگیره
_میتونید چند قطره اسانس کارامل هم بریزید
_در صورت تمایل برای پررنگتر شدن این حلوا میتوانید از رنگ قرمز خوراکی نیز استفاده کنید.
_این حلوا، سرد سرو میشه.
من بعضی وقتا میام داخل قالب باقلوا میریزم و مربعی برش میزنم مثل مسقطی برشی.
مواد لازم:
شکر: یک و نیم پیمانه
نشاسته: نصف پیمانه
آب: دو و نیم پیمانه
گلاب مخلوط شده با زعفران: نصف پیمانه
کره: یک قالب کوچک۵۰گرم
پودر هل: یک قاشق
آجیل خرد شده (از هر نوع که تمایل داشتید): نصف پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین
طرز تهیه:
_ابتدا نشاسته را در آب خوب حل میکنیم.
_شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت کمی قرار میدهیم تا ذوب شده و به اصطلاح کاراملی شود.
_ کره را به آن اضافه کرده +نصف پیمانه از آب دستور و حرارت ملایم تا حل شود
_حرارت را بالا برده و نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
_آجیل خرد شده را به مواد قبلی اضافه میکنیم و حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ شوند.
_ گلاب مخلوط شده با زعفران را به مواد قبلی اضافه میکنیم.
_حلوای آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مناسبی ریخته و با آجیل خرد شده تزیین میکنیم
منبع: ashpaz_bashi۱
انتهای پیام/