منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علت حذف نشدن سهمیههای کنکور، اظهار کرد: مهمترین سهمیه موجود در کنکور سراسری سهمیه ایثارگران بوده که مبتنی بر قانون مجلس شورای اسلامی است و تغییر این قانون باید توسط مجلس انجام شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه گفت: وزارت علوم طرح پیشنهادی را به صورت لایحه برای حذف سهمیههای کنکور در سال ۹۷ به مجلس داد که در بررسی رأی نیاورد. بعد از آن در وزارت علوم مطرح شد که پیشنهاد حذف سهمیههای کنکور به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شود.
بیشتر بخوانید
غلامی ادامه داد: به دلیل اینکه سهمیهها مصوب مجلس بود شورای عالی انقلاب فرهنگی ترجیح داد رسیدگی به وضعیت آنها از طریق مجلس دنبال شود.
او افزود: پس از تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی حذف سهمیههای کنکور در مجلس شروع شد، اما به دلیل اینکه مجلس دهم در حال پایان یافتن بود به نتیجهای نرسید.
وزیر علوم تاکید کرد: سهمیهای جز سهمیه ایثارگران در کنکور نداریم.
گفتنی است، آذرماه سال ۹۸وزرای علوم و بهداشت لایحه ساماندهی سهمیههای ورود به مقاطع مختلف آموزش عالی را به هیأت دولت، ارائه کردند. در این لایحه مقرر شده که بخش اعظمی از سهمیههای کنکور حذف شوند. این لایحه ترکیبی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی است.
با مطرح شدن این لایحه اعلام شد سهمیههایی که لایحه مجلس را دارند باید به مجلس برای تصویب ارجاع شوند و سهمیههایی که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند باید در این شورا مورد بررسی قرار بگیرند. مدتی پس از ارجاع این لایحه، با تشخیص دبیر هیأت دولت لایحه ساماندهی سهیمههای کنکور در اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت، ولی با این وجود باز هم مطرح شد که مصوبات مجلس باید در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد و شورای عالی انقلاب فرهنگی نمیتواند مصوبات مجلس را نقض کند.
انتهای پیام/
من خودم به شخصه با کم شدن یک درصد از سهمیه ی ایثارگران هم راضی نیستم
این همه سهمیه حالا شد فقط سهمیه ی ایثارگران
ایثارگران خار شده رفته تو چشم همه