در گزارش زیر طرز تهیه کیک تریلیچه را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه کیک تریلیچه را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

تخم مرغ ٥ عدد
آرد یک و نیم لیوان
وانیل کمى
بکینگ پودر ٢ ق غ
شکر ١ لیوان سر خالى


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

تخم مرغ وانیل و شکر را با همزن مى زنیم تا پفى و کشدار بشه آرد و بگینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده و با لیسک هم مى زنیم تا یکدست بشه بعد داخل قالب چرب شده ریخته داخل فر از قبل گرم شده با حرات ١٧٠ به مدت ٤٠ دقیقه مى پزیم.

براى شربت شیر ٣ لیوان شیر را با ٤ ق غ شکر و یک بسته خامه ٢٠٠ گرمى مخلوط کرده روى حرارت گذاشته تا شکر حل بشه بعد حرارت را خاموش کرده و کنار مى گذاریم.

براى سس کاراملى ١ لیوان شکر را روى حرارت ملایم میگذاریم تا شکر آب بشه وقتى آب شد و کاراملى شد ٥٠ گرم کره را اضافه مى کنیم و مرتب هم مى زنیم تا یکدسته بشه بعد یک پاکت خامه ٢٠٠ گرمى اضافه مى کنیم و هم مى زنیم تا یکدست بشه.

وقتى کیک پخت و از داغى افتاد کیک را سوراخ سوارخ کرده و شربت شیر را روى کیک ریخته و به مدت ٤ الى ٥ ساعت داخل یخچال گذاشته بعد خامه قنادى فرم گرفته را روى کیک مى مالیم بعد روى خامه سس کارامل خنک شده را مى ریزیم و به دلخواه تزیین مى کنیم من روى سس کارامل با خامه صبحانه تزیین کردم.

منبع: rangiiin cake

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.