به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، نصیری قیداری رئیس اداره
بهزیستی شهرستان خدابنده گفت: یک مرکز سرپایی و همچنین
۲ مرکز میان مدت ترک اعتیاد در این شهرستان خدمات ترک اعتیاد ارائه میکنند که پارسال مبلغ پنجاه و
۵ میلیون تومان به سیصد و
۸۳ متقاضی ترک اعتیاد یاری برگ درمان ارائه شد.
او افزود: در حال حاضر ۳ موسسه پیشگیری از آسیب اجتماعی فعالیت دارند، که شکل فعالیت این موسسات بصورت محله محور بوده و در محلات آسیب خیز و حاشیه نشین، کلاسهای آموزشی برگزار می شود.
نصیری با بیان اینکه رویکرد اجتماعی بهزیستی استفاده از ظرفیت خیرین و بخش خصوصی و فعال کردن سمن هاست یادآور شد: با مشارکت جمعی و توسعه اقدامات پیشگیرانه و اشاعه فرهنگ مقابلهای، شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه گرایش افراد به مواد مخدر میشویم.
او تاکید کرد: والدین در صورت بروز تغییرات عمده شخصیتی، رفتاری و جسمی در فرزندان نظیر اختلال تمرکز و تعادل، رفت و آمدهای مشکوک، دیر آمدن به منزل، کمبود انگیزش برای تحصیل و کار، اختلال در فعالیتهای اجتماعی، فراموشی، افکار خودکشی، سرقت وسایل از منزل، پرخاشگری و خلق و خوی تهاجمی، پر تحرکی، بی قراری، کناره گیری شدید و انزواطلبی، باید از مشاوران و متخصصین کمک بگیرند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان خدابنده با اشاره به اینکه اعتیاد عامل جدی تهدید کننده سلامت جسمانی، روانی، اجتماعی، معنوی و فرهنگی جوامع به شمار میرود خاطر نشان کرد: دختران و زنان شش سال زودتر از مردان به وابستگی شدید به اعتیاد رسیده و درمان آنها سخت تر خواهد بود.
انتهای پیام/م