او ادامه داد: با توجه به آنکه منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در نزدیکی پایتخت قرار دارد؛ بنابراین میتوانیم از آن به عنوان یک منطقه آزاد پر افتخار و قدرتمند نام ببریم، چرا که قدرت لجستیکی بازرگانی و حمل و نقل در این حوزه در مقایسه با سایر بخشها بیشتر است و خود میتواند حوزه حمل و نقل و خدمات لجستیکی را پشتیبانی کند و از سوی دیگر علاوه بر تولید بیشتر در بخش دانشبنیان هم در این زمینه رقابت ایجاد کند.
بیشتر بخوانید
او اظهار کرد: ما از نیروهای فاخر و دانش بنیان و همچنین استعدادهای ایرانی استفاده خواهیم کرد و امکانات لازم را برای آنها قرار می دهیم تا با ایجاد ظرفیتهای لازم بتوانند این شهر را قدرتمندتر کنند.
وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: از سال گذشته منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) شکل گرفته و در طول یک سال گذشته هم اقدامات لازم برای توسعه آن انجام شده است.
اسلامی یاد آور شد: به طور قطع در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) استعدادهای نفیس ایرانی ظهور و بروز مییابند و شرکتهای دانش بنیان میتوانند منطقه آزاد فرودگاه امام خمینی (ره) را به منطقهای قدرتمند در تولید و ارزش افزوده تبدیل کنند.
اسلامی اظهار کرد: منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از سال ۹۸ کد گمرکی گرفته و گمرک در این منطقه مستقر شده است.
او ادامه داد: از سرمایهگذاران برای حضور در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) دعوت کردهایم؛ این منطقه باید محلی دانش بنیان با هدف بازار صادراتی باشد.
این مقام مسئول تأکید کرد: در بحث لجستیک هوایی غفلت کردهایم در حالی که طبق برنامههای بالادستی و سند چشم انداز ایران باید به هاب منطقه در لجستیک هوایی تبدیل شود.
وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه ضرورت دارد در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) لجستیک قدرتمند و حمل و نقل پویای بار فعال باشد، گفت: طبق طرح جامع فرودگاهی اراضی مورد نیاز باید در اختیار این بخش قرار بگیرد تا شاهد شکلگیری ظرفیت بازرگانی تجاری در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) باشیم.
انتهای پیام/