سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بازیهای آنلاین به بخش جدایی ناپذیری از زندگی کودکان و نوجوانان تبدیل شدهاند.
وی افزود: محتوای برخی از این بازیها ممکن است برای کودکان مضر باشد و موجب شود به دلیل خشونت، هیجان زیاد، نمایش تصاویر و شخصیتهای نامناسب تأثیرات روحی، روانی و تربیتی بدی بر روی آنها بگذارد.
سرهنگ رجبی تصریح کرد: بازیهای آنلاین به شدت اعتیادآور هستند و با انجام این بازیها کاربر خود را از شرایط عادی زندگی دور میکند، این موضوع به خصوص در کودکان میتواند باعث افت تحصیلی، بروز مشکلات رفتاری و آسیبهای جسمی شود.
وی افزود: در تحقیقات دانشمندان و پزشکان مشخص شده که بیماریهای جسمی متعددی به دلیل استفاده بیش از حد بشر از تلفن همراه و تبلت در دنیا به وجود آمده است.
به گفته رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، بیماریهایی مانند گردن درد، ناراحتی و آسیب دیدن انگشت شصت، درد در ناحیه ساعد، ضعیف شدن چشم، اختلال رشد به دلیل بهم خوردن نظم خواب و ...، به دلیل استفاده زیاد کاربران از بازیهای آنلاین در تلفن همراه و تبلت به وجود آمدهاند.
سرهنگ رجبی تصریح کرد: بسیاری از بازیهای رایانهای آنلاین مانند شبکههای اجتماعی، قابلیت ارتباط بین بازیکنها را فراهم میکنند با این تفاوت که امکان گمنامی و پنهان کردن هویت در آنها بسیار زیاد است و همین موضوع خطر نقض حریم خصوصی کودکان را افزایش میدهد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/