به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد مددی، مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه نصب آسانسور شرکتهای بدون مجوز معتبر مورد تایید استاندارد نیست، گفت: در سه ماهه ابتدای امسال ۱۴۲ گواهینامه ایمنی عملکرد آسانسور در استان صادر شده است.
او اظهار کرد: نصب آسانسور باید از طریق شرکتهای دارای پروانه طراحی و مونتاژ معتبر به نام خود شرکت مجری از سازمان صنعت، معدن و تجارت صورت گیرد.
مددی عنوان کرد: مالکان و مدیران مجتمعهای مسکونی و تجاری و اداری برای نصب آسانسور، برای رعایت الزامات فنی و تامین ایمنی تجهیزات باید به شرکتهای دارای پروانه طراحی و مونتاژ معتبر از سازمان صنعت، معدن و تجارت، مراجعه کنند.
مددی افزود: نیروهای فعال در شرکتهای بدون پروانه طراحی و مونتاژ معتبر آسانسور دارای تجربه و تخصص در این زمینه نبوده و برای بهره برداران مشکلاتی را به همراه دارند.
مدیرکل استاندارد همدان عنوان کرد: مراجعه کنندگان باید برای نصب و راه اندازی آسانسور به تاریخ اعتبار پروانه طراحی و مونتاژ واحدهای نصاب آسانسور که دارای دارای مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجارت هستند، توجه کنند.
او بیان داشت: بر اساس مصوبه شورای عالی استاندارد، تمامی آسانسورهای نصب شده در کشور، از ابتدای سال ۸۲ مشمول مقررات استانداردهای اجباری بوده و این موضوع به همه شهرداریها برای رعایت موضوع در صدور پایان کار ساختمانها ابلاغ شده است.
او با توصیه به شهروندان برای عقد قرارداد با شرکت مجاز نصب آسانسور، گفت: در صورت نصب آسانسور از سوی شرکتهای بدون پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور، اداره کل استاندارد برای بهره برداران تاییدیه گواهی ایمنی و کیفیت آسانسور صادر نمیکند.
مددی با تأکید بر اینکه مدیران دستگاههای اجرایی و مالکان و مدیران مجتمعهای مسکونی و تجاری،بر اساس قانون موظف به ایمن و استانداردسازی آسانسورهای مجموعههای متبوع خود هستند، یادآور شد: این افراد برای درخواست بازرسی فنی از آسانسور نصب شده تنها از طریق ثبت درخواست در سامانه ملی مدیریت بازرسی آسانسور به نشانی lift.isiri.gov.ir باید اقدام کنند.
انتهای پیام/ا