رئیس جمهور لزوم استفاده از فرصت دوره کرونا برای توسعه دولت الکترونیک را ضروری خواند.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور روز سه شنبه همچنین دستگاه‌های ذیربط را موظف کرد در جهت رفع موانع گسترش کسب و کار‌های مجازی اقدام کرده و برای کمک به رونق آن دسته از کسب و کار‌هایی که در ایام کرونا رونق یافته و استعداد افزایش اشتغال در آن‌ها بیش از دیگران است، برنامه ریزی کند.

رئیس جمهور اظهار کرد: لازم است کارگروهی برای تنظیم روابط بخش خصوصی و دولت در حوزه خدمات نوآورانه در وزارتخانه‌های تخصصی با حضور وزارت ارتباطات، معاونت علمی و فناوری و وزارت اقتصاد تشکیل شود.

همچنین رئیس جمهور وزارت اقتصاد را مامور کرد تا پیشنهاد وزارت ارتباطات بر تعریف بسته‌های «اعتبار مالیاتی» به جای «معافیت مالیاتی» برای شرکت‌های نوآور را بررسی و برای اجرایی نمودن آن برنامه ریزی کند.

رئیس جمهور از وزیر اقتصاد خواست تسهیل شرایط ورود شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به بورس را پیگیری کرده و حتی الامکان یک بازار اختصاصی به منظور پذیرش شرکت‌های دانش بنیان و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال ایجاد شود.


بیشتر بخوانید


در این جلسه گزارش وزیر ارتباطات درباره ایجاد مشاغل جدید در دوره کرونا ارائه شد که بر اساس آن موضوعات سلامت الکترونیک، سرگرمی آنلاین، خدمات حمل و نقل اینترنتی کالا و همچنین خدمات آموزش مجازی و امنیت فضای مجازی از حوزه‌هایی عنوان شدند که در دوره‌ی کرونا رونق نسبی یافته اند.

طبق این گزارش، تلاش دولت در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در چند سال گذشته باعث شد که در شرایط پیش آمده در دوره شیوع جهانی کرونا، بخش‌های مختلف اقتصادی و خدماتی بتوانند رویکرد جدیدی را در ادامه فعالیت‌های خدماتی و اقتصادی خود در پیش گیرند و به واسطه همین تلاش‌ها امکان ارائه خدمات دیجیتالی فراهم شد که در روز‌های کرونایی، نقش یک ناجی را داشته باشد.

درحال حاضر به واسطه تلاش‌های دولت فرصت‌های خوبی برای سرمایه گذاری‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای فراهم و متمرکز شده است و این زیرساخت در آینده با سرعت بیشتری توسعه خواهد یافت. شیوع این ویروس فرصت‌هایی را برای رونق صنعت تجارت الکترونیک و آموزش آنلاین فراهم کرد که نمونه‌های آن را در بورس، بیمه، مالیات خرید آنلاین، خدمات آنلاین، جلسات و کنفرانس‌های آنلاین و آموزش درسی و دانشگاهی آنلاین مشاهده می‌کنیم. تغییر در الگوی خرید و افزایش حدود ۴۰ درصدی فروش اینترنتی و آشنا شدن مردم با فرهنگ تجارت آنلاین از همین دستاورد‌ها و گام مهمی برای تبدیل شیوه‌های سنتی به مدرن است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار