به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان، حمیدی فرماندارگرگان در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان مرکز استان گلستان گفت:کارشناسان بررسی کیفیت آرد، در دانشگاه علوم پزشکی به صورت سرزده هر هفته آرد تولیدی در کارخانه و مرکز بهداشت آرد نانواییهای گرگان را نمونه گیری و آزمایش میکنند.
او ادامه داد: تولید آرد با کیفیت در کنار پخت نان مرغوب همواره مورد تاکید کارگروه شهرستان بوده است و تشویق و برخوردهای قانونی در دستور کار قرار دارد.
فرماندار گرگان گفت: اتحادیه خبازان موظف است پیگیری کند تا نانواییها در خصوص مدت زمان خرید آرد تا بیست و پنجم هر ماه را اطلاع رسانی کنند.
گروه بازرسی، نظارت بر نانواییها را افزایش میدهند و جابجای آرد از
نانوایی دولتی و نیمه دولتی به سایر نانواییها ممنوع بوده و ضمن برخورد با آن واحد نانوایی به سازمان تعزیرات حکومتی نیز معرفی خواهد شد.
انتهای پیام/م