رسولی گفت: بازسازی و بهسازی ۲۰۹ دستگاه واگن ریلی از ابتدای سال توسط مهندسان داخلی کشور انجام شده که نسبت به سال گذشته پیشرفت ۷۸ درصدی داشته است.

تولید ۲۰۹ دستگاه ناوگان ریلی از ابتدای سال تاکنون/ رشد ۷۸ درصدی تولید ناوگان ریلیبه گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید رسولی مدیرعامل شرکت راه‌آهن در مراسم بهر‌ه‌برداری از سومین مرحله تحویل ناوگان جدید ریلی و توسعه همکاری‌های اقتصادی و اجتماعی با بیان اینکه امروز ۶۵ دستگاه ناوگان ریلی تولید داخل نوسازی و بهسازی شده و به شبکه ریلی کشور اضافه شد، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۰۹ دستگاه واگن ریلی وارد شبکه ریلی شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷۸ درصد رشد داشته و این دستگاه‌ها با استفاده از تسهیلاتی که دولت تخصیص داده، ساخته شده است.

او گفت: این تسهیلات برای حمایت از اشتغال نقش بسیار مؤثری داشته و همچنین تسهیلات مرحله دوم تبصره ۱۸ توانسته نقش بسیار موثری در افزایش تولید واگن ریلی داشته باشد.

رسولی تأکید کرد: امیدواریم حمایت‌های جدی دولت در پرداخت تسهیلات ادامه ادشته باشد، چرا که صاحبان این حرفه با قدرت و اقتدار در شرایط کرونایی کشور توانسته‌اند میزان تولید ناوگان را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن اظهار کرد: امروز امضای تفاهم‌نامه همکاری و سرمایه‌گذاری برای احداث خط دوم ریلی سنگان، تربت‌ حیدریه، جندق، بافق انجام شد و این محور ریلی امروز سرمایه‌گذاری‌اش انجام شد و احداث این خطوط ریلی تسهیل در جا به جایی کالا از بندر شهید رجایی را افزایش می‌دهد.

او اظهار کرد: همچنین امضای تفاهم‌نامه شرکت راه‌آهن با شهرداری تهران در خصوص بهره‌برداری مناسب از طبقه فوقانی تونل راه‌آهن تهران – تبریز در مناطق ۱۷ و ۱۸ شهرداری تهران انجام شد و با توجه به آنکه از سال ۸۷ عملیات اجرایی احداث این تونل انجام شده بود، اما این پروژه تاکنون به اتمام نرسیده بود و از سال ۹۲ تا به امروز هفت سال اراضی این مناطق بلا استفاده مانده بود که خوشبختانه با همکاری نزدیک راه‌آهن و شهرداری این دو منطقه یک سند همکاری برای شروع عملیات اجرایی منعقد می‌شود.


بیشتر بخوانید

رسولی بیان کرد: استفاده ارزشمند و ارائه خدمات مطلوب به مردم از مهمترین مزایای امضای این تفاهم‌نامه است و ما امیدواریم از امروز تعامل و هماهنگی‌ها بین شهرداری تهران و راه‌آهن افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن گفت: پروژه ساخت و احداث ۸۰۰ کیلومتر خط دوم ریلی با اعتباری بالغ بر بیش از ۸ هزار میلیارد تومان از دیگر اقدامات راه‌آهن به شمار می‌رود.

او در پایان توضیح داد: استفاده از سرمایه‌گذاری داخلی و حمایت از تولید داخل از مهمترین برنامه‌های شرکت راه‌آهن در سال جهش تولید به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار