به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کال کباب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
کال کباب یکی از مزههای اصلی گیلانه و در کنار بیشتر غذاها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست و با همون مواد فقط به جای زیتون از بادمجان کبابی و ریش ریش شده استفاده میشه و بعد از مخلوط شدن توی یخچال میره و سرد خورده میشه.
مواد لازم:
بادمجان: ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه رنده شده
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
بتدا بادمجانها را بشورید و کباب کنید. بادمجانها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجانهای کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید.
سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آنها را با هم بکوبید.
در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.
شاید باورتان نشود، اما کال کباب اصیل گیلانی شمابه همین سادگی آماده است.
منبع: amoozesh deser ghaza
انتهای پیام/