به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،شهیدی فر رئیس سازمان
جهاد کشاورزی مازندران در جلسه شورای معاونین که با حضور زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در
مجلس شورای اسلامی برگزار شد،گفت:مازندران جزو اولین استانهایی بود که پارسال ۱۲
پهپاد را وارد ناوگان
مکانیزاسیون کشاورزی استان کرد و تلاش بر این است که امسال به ۲۰ پهپاد افزایش پیدا کند.
او با بیان اینکه مکانیزاسیون یکی دیگر از دغدغههای جدی در بخش کشاورزی است که تا رسیدن به اوج آن راه زیادی وجود دارد،افزود: مکانیزاسیون را نباید تنها در کاشت، داشت و برداشت ببینیم بلکه باید نسبت به افزایش پهپادهای کشاورزی تلاش کنیم تا سبب کاهش آفات و بیماریها شود.
تحقق کشاورزی علمی با ورود ۱۰۵ محقق
شهیدی فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران،گفت: با بکارگیری تیم ۱۰۵ نفره تحقیقات امسال در مراکز جهاد کشاورزی استان، محققان و مروجان وارد عرصههای کشاورزی و روستاها شدند تا بتوانیم از این طریق شاهد افزایش کمی و کیفی تولید محصولات کشاورزی باشیم.
او افزود: ایران جزو معدود کشورهای جهان است که توانسته ۸۵ درصد خودکفایی و خوداتکایی را در بخش کشاورزی به خود اختصاص دهد و مازندران هم یکی از استانهایی است که با بکارگیری علم و تکنولوژی جدید وارد عرصه کشاورزی علمی شده است.
شهیدی فر گفت: مازندران با تولید ۷ میلیون تنی محصولات کشاورزی، چهار برابر میانگین تولید کشور را دارد که توانسته با ۱۰ درصد ارزش افزوده محصولات کشاورزی، رتبه نخست را در کشاورزی اقتصادی دارا باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه اولویت اصلی بخش کشاورزی بر روی تولید محصولات استراتژیک مانند گندم، دانه روغنی و برنج است، گفت: زهکشی زمینهای کشاورزی از موارد مهمی است که در بخش کشاورزی باید جدیتر از قبل به آن پرداخته شود و نیمی از شالیزارها در کشت دوم به علوفه اختصاص پیدا کند تا مشکل این نهاده در استان رفع شود.
انتهای پیام/س