به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ مدیرکل استاندارد ایلام و هیأت همراه از واحدهای تولیدی استان بازرسی و آنها را به رعایت پروتکلهای بهداشتی الزام کردند.
همتی مدیرکل استاندارد ایلام و هیأت همراه از خط تولید انبارهای مواد اولیه ، انبار محصول نهایی و آزمایشگاههای واحدهای تولیدی بهتام لبن سپید ایلام تولیدکننده مینارین دوغ و خامه قنادی ، واحد آرد ایلام و واحد نرگس نگین زاگرس تولید کننده قند و شکر بازدید کردند.
او اظهار کرد : رعایت پرتکلهای بهداشتی توسط تمامی واحدهای تولیدی علی الخصوص واحدهای غذایی اجباری است و این موضوع توسط کارشناسان اداره کل و کانالهای مجازی به واحدهای تولیدی اطلاع رسانی شده است .
مدیرکل استاندارد ایلام بیان کرد : در این بازرسیها موضوع رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط گروه بازرسی کنترل و توسط کارشناسان به واحدهای تولیدی که بعضی از موارد مانند استفاده ماسک و عدم شرایط نگهداری و جابجا نمودن محصولات رعایت نشده بود، تذکر داده شد.
انتهای پیام / غ