امام جمعه قزوین خواستار تبیین رشادت‌های مدافعان حرم برای نسل جدید به منظور مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، حجت الاسلام والمسلمین عابدینی نماینده، ولی فقیه در استان در نشست شورای فرهنگ عمومی گفت: باید دفاع از حرم اهل بیت (ع) را برای فرزندانمان تبیین کنیم و با این کار آن‌ها متوجه می‌شوند که چقدر تهاجم فرهنگی دشمن علیه ما فعال است.

حجت الاسلام والمسلمین عابدینی با بیان اینکه استعمارگران در دفاع مقدس طعم سیلی نظام را چشیده اند، تصریح کرد: دشمنان در دفاع از حرم اهل بیت (ع) که اقتدار نظام ما را می‌بینند عصبانی می‌شوند و اولین کارشان این است که به تحریف و وارونه جلوه دادن حقایق اقدام می‌کنند.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه در دفاع مقدس شاهد نوعی سبک زندگی قرآنی بودیم گفت: رزمندگان در تعامل با یکدیگر و حتی برخورد با اسرای طرف مقابل به نوعی اخلاقیات، روحیات، شجاعت و ایثارگری از خود به یادگار گذاشتند.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه باید به معنای واقعی کلمه اقامه کننده نماز باشیم، گفت: شهدا و در رأس آن‌ها افرادی همچون شهید سلیمانی‌ها به معنای واقعی نماز را در جامعه اقامه کردند و به عزت و اقتدار این مملکت افزودند.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه مجاهدت‌ها ایستادگی رزمندگان در زندان‌ها رنگ و بوی قرانی داشت گفت: هر جا به قران توجه شود سربلندی به همراه داشته و هر جا بی توجهی به قران شود دچار مصیبت شدیم.

نماینده، ولی فقیه در استان با بیان اینکه در ۴۰ ساله دوران انقلاب مشغول تثبیت پایه‌های انقلاب بودیم خاطرنشان کرد: باید در زیبا سازی همه شئونات زندگی بیشتر دست به کار شد و به دنیا نشان داد که تا آن‌ها هم شیرینی رفتار‌های دینی را بچشند.

امام جمعه قزوین با اشاره به ضرورت التزام عملی به قرآن از سوی مسلمانان، گفت: فردی که درباره قرآن صحبت می‌کند باید عامل به آن باشد نه اینکه فقط درباره آن صحبت کند، اما نسبت به توصیه‌ها و دستورات آن بی توجه باشد که در این صورت خود قرآن این فرد را لعنت می‌کند.

او افزود: باید قرآن را کفه و ترازوی خود قرار دهیم و بسنجیم که چقدر اعمال و رفتار ما قرآنی است.

امام جمعه قزوین با اشاره به ضرورت تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: در گام اول مشغول تثبیت پایه‌های نظام بودیم، اما اکنون وقت پرداختن به عمق سازی و زیباسازی نظام در ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و سیاسی است و در همین راستا باید به حضور قرآن و عمل به دستورات آن در بعد‌های مختلف زندگی به شکل ویژه توجه کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: در این دوره باید زیبایی‌ها و طعم شیرین زندگی دینی و قرآنی را به جهانیان نشان دهیم.

استاندار قزوین هم گفت: همه برنامه‌ها و تمرکز شورای فرهنگ عمومی استان باید حول محور قرآن و توجه و عمل به رهنمود‌های آن باشد.

جمالی پور با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های خود در خصوص پیشبرد فرهنگ قرآن را آسیب شناسی کنیم، گفت: امروز بسیاری از فرستادن فرزندان خود به مدرسه به دلیل ناهنجاری‌های موجود در جامعه واهمه دارند و باید علت را بررسی کرد.

استاندار قزوین با بیان اینکه دعوا‌های سیاسی نیز نشانه دوری از فرهنگ قرآنی است و باید از آن پرهیز کنیم، گفت: توجه به فرهنگ قرانی انسجام و وحدت و همدلی میان مسلمانان را افزایش می‌دهد.

او خواستار تقویت کانون‌های قرانی شد و گفت: اگر چه توسعه فرهنگ قرانی و ترویج آن چندان به پول نیاز ندارد و باید در هر جا به ویژه منازل این مهم مورد توجه قرار گیرد با این حال برای تقویت انگیزه فعالان قرانی استان هماهنگ می‌شود تا به میزان پنج میلیارد ریال تسهیلات چهار درصدی به این افراد ارایه شود و شهرداری نیز باید نیمی از میزان کمک کند.

استاندار بر ایجاد وحدت رویه و انسجام در برنامه‌های فرهنگی اشاره کرد و گفت: موازی کاری و تداخل در برنامه‌های فرهنگی یک آفت و معضل است که باید راهکار و تدبیری برای آن بیندیشیم.

جمالی پور با تاکید بر پیشبرد برنامه‌های فرهنگی به شکل منسجم و نگرش به آن‌ها به شکل یک ماموریت، گفت: ما بیشتر از این که برنامه گرا و ماموریت گرا باشیم، سلیقه گرا هستیم و باید این مشکل را برای یکبار حل کنیم.

استاندار با اشاره به اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که از سوی مقام معظم رهبری به مناسبت گذر از چهل سالگی ابلاغ شد، گفت: هر دستگاهی باید ماموریت پیرامون پیشبرد اهداف این بیانیه برای خود تعریف و آن را پیش ببرد.

او با اشاره به هفته دهه کرامت و در پیش بودن میلاد امام رضا (ع) خواستار فضا سازی شهری از سوی شهرداری‌ها و تولید برنامه‌هایی در این خصوص از سوی صداوسیما و رسانه‌ها شد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار