عباس آذرپیکان معاون فنی و مهندسی ادارهکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: بزرگترین بندر اقیانوسی کشور با موقعیتی منحصر بفرد و برخورداری از زیرساختهای مناسب بندری و تجهیزات پیشرفته قابلیت تبدیل شدن به قطب تجاری منطقه را دارد.
او گفت: پروژههای عمرانی بندرچابهار در راستای منویات رهبر معظم انقلاب، توجه ویژه دولت و با پیگیری مستمر و مداوم با سرعت و حتی فراتر از برنامه زمان بندی در حال اجراست.
معاون فنی و مهندسی ادارهکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه عملیات ساخت برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار نیز با هدف حفظ سطح ایمنی دریانوردی در آبراههای تحت حاکمیت در سال گذشته آغاز شد، افزود: بحران کرونا هم مانع رونق پروژه برج کنترل نشد به گونهای که درصد پیشرفت فیزیکی این پروژه جلوتر از برنامه زمانبندی است.
او بیان کرد: این پروژه به دلیل ظرفیتهای مکانی و قرارگیری روی زمین مرتفع بلندترین و مجهزترین ساختمان برج کنترل در کل بنادر کشور خواهد بود و به دلیل موقعیت استراتژیک این بندر و پیچیدگی عملکردی میتواند به عنوان نماد بنادر و دریانوردی کشور و شهر چابهار جایگاه ویژهای را کسب کند.
آذرپیکان با اشاره به اهداف ساخت برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار افزود: دید کامل به محوطههای بندری بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری، مسیر آبراه، فعالیت ادوات و تجهیزات بندری، استقرار برج مراقبت دریایی، مرکز جست و جو و نجات دریایی و فضاهای عملیاتی و افزایش ضریب ایمنی بندر چابهار از اهداف اجرای این پروژه است.
او از این پروژه به عنوان نماد گردشگری دریایی نام برد و تصریح کرد: ارتفاع برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار ۶۰ متر و دارای ساختمان اداری نیز است.
انتهای پیام/ع