به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی قیطونی که غلتونک هم نامیده میشود، بسیار خوش عطر و خوشمزه و ترد بوده و برای پذیرایی مراسم ها مناسب است.
بیشتربخوانید
مواد لازم برای شیرینی قیطونی:
پودرقند ۱۸۰ گرم
آرد سفید ۱۸۰ گرم
آرد نخودچی ۱۸۰ گرم
روغن جامد ۱۸۰ گرم
پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
پودرهل ۱ قاشق مرباخوری
گلاب ۱/۲ پیمانه
پودر پسته یا گردو یا * پودر نارگیل رنگی به میزان لازم
پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم
طرز تهیه شیرینی قیطونی:
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود. سپس آردها و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. سپس از خمیر توپکهای کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغزهای مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/