به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ماکارانی پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
یک بسته ماکارونی جامبو شلز (صدفی بزرگ)
گوشت چرخ کرده حدود ۳۰۰ گرم
یک عددپیاز متوسط خرد شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه، آویشن
خامه کم چرب (اختیاری)
پنیر چدار رنده شده یا پنیر پیتزا.
طرز تهیه
پیازها را درون تابه با روغن سرخ کنید تا کمی سبک شوند، سپس گوشت را اضافه کرده و بعد رب گوجه فرنگی و ادویهها را اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط کامل سرخ شوند.
داخل یه قابلمه بزرگ آب را جوش بیارین و جامبوها را بریزین تو آبجوش.
نمک و مقدار خیلی کمی روغن اضافه کنید و حدود ده دقیقه زمان بدین تا جامبوها نَرم بشن. (اگر قابلمه به اندازه کافی بزرگ باشه، جامبوها جا برای پخت دارند اینطوری بهم نمیچسپند. طی پخت زیاد همشون نزنید و لازم نیست بذارین خیلی خیلی نرم بشن. اگه این نکات را رعایت کنید جامبوهاتون نه پاره میشه نه شکلش رو از دست میده)
سپس جامبوها را آبکش کنید (آبکش بزرگ باشه تا رو هم انباشته نشن) بعد روشون آب سرد بگیرین و اجازه بدین آب اضافیشون بره.
ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید و جامبوها رو با مواد گوشتی پر کنید و روی ظرف بچینید و روی آنها مقداری خامه صبحانه کم چرب (اختیاری) بریزید و روی آنها پنیر رنده شده بریزید.
مقداری گوجه پوره شده و یک قاشق رب گوجه فرنگی و فلفل و نمک و آویشن را بایک فنجان آب باهم مخلوط کرده و روی جامبوها بریزید؛ و سپس در فر بگذارید تا پنیر آب شود.
اگر ماکارونیها رو روی گاز درست میکنید حتما جامبوها رو در تابه نچسپ بچینید و روی حرارت ملایم با دم کنی بگذارید تا پنیرها کامل آب بشن.
ماکارونی حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بزارید رو شعله ملایم تا دم بکشه.
منبع:ashpaz bashi
انتهای پیام/