به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علی کریمی رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت : جرایم سایبری در استان کرمانشاه در سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه پارسال در مجموع ۸ درصد کاهش داشته است.
او گفت : این کاهش به دلیل اجرای قانون رمز دوم پویا فقط در زمینه جرایم اقتصادی بوده، اما در حوزه جرایم اخلاقی و اجتماعی با افزایش ورودی پروندهها مواجه هستیم.
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه از افزایش روند کلاهبرداری از طریق اپلیکیشنهای دیوار و شیپور خبر داد و افزود: کلاهبرداران تحت عنوان خریدار بعد از تماس با فروشندگان کالا در اپلیکیشنهای مذکور و ارائه پیشنهادات جذاب و وسوسه انگیز برای خرید با فریب فرد را به فروش کالا بدون رعایت ملاحظات لازم ترغیب میکنند.
این مقام انتظامی ادامه داد: با توجه به اجرا شدن رمز دوم پویا و کاهش میزان برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی، مجرمان سایبری جهت سودجوییهای نامشروع خود با فروشندگان اجناس تماس و بعد از قرار ملاقات و جلب اعتماد طعمه، کالای مورد نظر را دریافت و با نشان دادن تصویر جعلی پیامک انتقال وجه (با نرم افزارهای رسیدساز) به حساب فروشنده از طریق تلفن همراه با کالای مورد نظر محل را ترک و بعد از آن فروشنده متوجه عدم واریز وجه و جعلی بودن آن میشوند.
کریمی گفت: افرادی که میخواهند در سایت دیوار و… اجناس خود را معامله کنند قیمت مورد معامله را در محل دریافت و بعد از واریز وجه به حساب خود از طریق بررسی حساب بانکی یا پیامک حساب خود اطمینان حاصل کنند.
او گفت: خریداران بعد از رؤیت کالا به صورت حضوری نسبت به انتقال وجه به حساب فروشنده اقدام کنند.
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت: مردم در صورت نیاز به مشاوره کارشناسان و یا مشاهده هرگونه اقدام مجرمانه در فضای مجازی از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس اینترنتی cyberpolice.ir و یا شماره تماس ۰۸۳۲۱۸۲۱۹۲۱ اقدام کنند .
انتهای پیام/د