مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت درباره شاخص‌های ارزیابی در مرحله غربالگری توضیح داد: فعالیت ما در این جشنواره و در زمینه ارائه تجربیات برتر کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور از ابتدا بر اساس شاخص‌های علمی مشخص تدوین و اجرا شد.

زائری تصریح کرد: مرحله غربالگری که توسط دانشجویان منتخب و کادر اداری وزارت صورت گرفت، براساس ۱۳ شاخص که از ابتدا در قالب شیوه‌نامه‌ای که به دانشگاه‌ها ارسال کرده بودیم، صورت پذیرفت. "میزان جذب حمایت مالی و تسهیلات"، "مخاطب برنامه"، "تعداد نفرات تیم اجرایی و مجموع نفر ساعت طراحی و اجرای برنامه"، "ایده‌های نو و تازه به‌کار رفته در برنامه" و... بخشی از شاخص‌های ارزیابی مورد نظر ما در اجرای این جشنواره بوده است.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت درباره شاخص‌ها معیارهای داوری این جشنواره بیان کرد: پس از پایان گرفتن داوری آثار در مرحله غربالگری، داوری آثار براساس پنج شاخص صورت گرفت که این معیارها تجمیع شده شاخص‌های سیزده‌گانه‌ای است که پیش از این اعلام شده بود.


بیشتر بخوانید


او اضافه کرد: «طراحی و نوآوری»، «اجرا و پیاده‌سازی»، «جلب حمایت نهادهای بیرونی و منابع مالی»، «اثر گذاری( اثربخشی بر جامعه هدف)» و «پیگیری (چشم‌انداز طرح‌ها» پنج شاخص اصلی داوری این جشنواره است.

زائری درباره تعداد داوران اشاره کرد: در مرحله داوری انجمن‌های علمی پنج داور تعیین شدند که از این بین دو داور دانشجو بودند. داوری کانون‌های فرهنگی را نیز چهار داور برعهده داشتند که از این بین یک نفر آن‌ها از بین دانشجویان دانشجو انتخاب شده بودند.

او با اشاره به اینکه انتخاب کاندیداها برای مرحله داوری از مجموع میانگین نمرات داوران صورت گرفته است، بیان کرد: در مرحله غربالگری سخت‌گیری زیادی لحاظ نکردیم و آثاری که حداقل امتیاز مورد نظر برای حضور در جشنواره را احراز کردند، انتخاب کردیم. داوری نهایی این جشنواره توسط دانشجویان انجام خواهد شد و برگزیدگان به رای دانشجویان علوم پزشکی انتخاب می‌شوند.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت افزود: اگرچه در هر دو بخش انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی به سه نفر و در مجموع شش نفر را به عنوان برنده نهایی اعلام خواهیم کرد اما در بخش کانون‌های فرهنگی  ۱۲ نفر به دلیل امتیاز علمی مشترک و در بخش انجمن علمی ۱۰ نفر به دلیل امتیاز مشترک کاندیدا شده و تمام این افراد وارد رقابت می‌شوند. البته در بخش انجمن‌های علمی باتوجه به حضور و شرکت انجمن‌های علمی کشوری، ۴ اثر هم در این بخش وارد مرحله داوری نهایی شدند.

زائری با اشاره به داوری نهایی این جشنواره اعلام کرد: کاندیداهای هربخش باید فیلم خود را در قالب تد و در بازه زمانی که اعلام می‌شود به جشنواره ارسال کنند. در نهایت، این آثار در پورتال معاونت وزارت بهداشت که نشانی آن متعاقبا اعلام می‌شود، بارگذاری می‌‎شود تا دانشجویان علوم پزشکی این آثار را ببینند و به تمام آن‌ها رای بدهند. در انتها به سه اثر در بخش کانون‌های فرهنگی و سه اثر در انجمن‌های علمی که از سوی دانشجویان برگزیده شوند، جوایز نفیسی تعلق می‌گیرد.

او اضافه کرد: داوری نهایی این جشنواره توسط دانشجویان انجام خواهد شد و برگزیدگان به رای دانشجویان علوم پزشکی انتخاب می‌شوند. اختتامیه جشنواره TED.Chex به صورت مجازی برگزار می‌شود و زمان آن در روزهای آتی اعلام خواهد شد.

جشنواره  «ارائه تجربیات  برتر کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور» با هدف انگیزه بخشی به فعالیت‌های فرهنگی و معرفی نمونه‌های برتر به صورت مجازی برگزار می‌شود. این جشنواره با توجه به وضعیت کشور در زمینه شیوع ویروس کرونا و اهمیت بالای انجام فعالیت‌های فرهنگی به صورت مجازی از سوی معاونت فرهنگی دانشجویی در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد و هم‌اکنون مرحله داوری اولیه آن به پایان رسیده و در انتظار داوری نهایی است.

اسامی جشنواره TED.Chex
اسامی جشنواره TED.Chex

انتهای پیام/