یک مقام ارشد وزارت خارجه کره شمالی مذاکره را تنها ابزاری سیاسی در دست مقامات آمریکا برای حصول مقاصد خود ارزیابی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گلوبال نیوز، یک دیپلمات ارشد کره شمالی روز شنبه با تاکید بر اینکه مذاکره، ابزار سیاسی برای واشنگتن است، اعلام کرد پیونگ یانگ لزومی به مذاکره با آمریکا نمی‌بیند.

چو سون هوی، معاون وزیر خارجه کره شمالی، در آستانه سفر نماینده آمریکا به کره جنوبی، گفت مذاکرات میان واشنگتن و پیونگ یانگ هیچ نتیجه‌ای را در پی نخواهد داشت و در سیاست کره شمالی هیچگونه تغییری ایجاد نمی‌شود. این مقام ارشد وزارت خارجه کره شمالی تاکید کرد: ما دیگر نیازی به مذاکره رو در رو با آمریکا نداریم، زیرا از نظر طرف آمریکایی این (مذاکره) چیزی فراتر از ابزاری سیاسی نیست.

اظهارات مقام ارشد وزارت خارجه کره شمالی در حالی عنوان شد که استفان بیگن، فرستاده ویژه دولت آمریکا قرار است این هفته برای گفتگو در خصوص مذاکرات به بن بست رسیده با پیونگ یانگ راهی کره جنوبی می‌شود. مون جائه این، رئیس جمهور کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد کیم جونگ اون و دونالد ترامپ باید پیش از انتخابات نوامبر امسال به منظور رفع بن بست مذاکرات هسته‌ای دو جانبه با هم دیدار کنند.

ماه گذشته، کره شمالی ناگهان تنش را با کره جنوبی افزایش داد و در واکنش به بی توجهی همسایه جنوبی خود در خصوص توزیع بروشور‌های ضد دولت پیونگ یانگ، دفتر هماهنگی ارتباطات بین دو کره در شهر کائسونگ واقع در منطقه غیرنظامی مرزی را منفجر کرد. پیونگ یانگ پیشتر در این خصوص به همسایه جنوبی خود هشدار داده بود. مقامات کره شمالی پیش از این گفته بودند کره جنوبی به رغم توافقی که کرده است مانع انتشار بروشور‌های تبلیغاتی علیه دولت پیونگ یانگ نمی‌شود.

کره شمالی بار‌ها گفته است که تا زمانی که آمریکا «سیاست‌های خصمانه» خود، از جمله تحریم‌های سخت را رها نکند، به میز مذاکرات باز نخواهد گشت و وعده داده است که بدون امتیازات مهم، فرصت عکس دیگری را قبل از انتخابات به ترامپ نمی‌دهد.

ترامپ و کیم برای نخستین بار در سال ۲۰۱۸ در سنگاپور با یکدیگر دیدار کردند و امید‌ها برای توافق و لغو برنامه تسلیحات هسته‌ای کره شمالی افزایش یافت.

اما دومین نشست آن‌ها، در اوایل سال ۲۰۱۹ در ویتنام، با شکست همراه بود. ترامپ و کیم در ژوئن ۲۰۱۹ مجدداً در منطقه غیرنظامی بین دو کره با هم ملاقات و توافق کردند که مذاکرات را دوباره آغاز کنند، اما مذاکرات در سطح بالای بین دو طرف در سوئد در ماه اکتبر قطع شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۷ ۱۴ تير ۱۳۹۹
حسن کلید طلا دوره بصریت بفرستید کره شمالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۴ ۱۴ تير ۱۳۹۹
از صدتا فحش واسه امریکاییها بدتره..داخلیا یاد بگیرن
آخرین اخبار